Nummer 1 placeringer på Google giver flere henvendelser

I starten af 2017 indgik Parviz fra Autopunkt.dk samarbejde med Søgemedier for at få samlet deres markedsføring ét sted. Med fokus på både Facebook, SEO og Google Ads har Autopunkt.dk nu en masse topplaceringer på Google, høj CTR på deres Google Ads samt interaktion og likes på Facebook. 

Parviz

Autopunkt.dk

For mig var det vigtigt, at vi kunne samle vores markedsføring ét sted. Jeg kan altid bare tage fat i vores rådgiver Michael, og så ved han, hvilken konsulent der kan hjælpe mig.

Det er tydeligt, at vi er rykket hen, hvor vores kunder er – og det er online. Vi får masser af henvendelser og er blevet mere synlige efter, vi fokuserer på SEO og har startet Google Ads op. Med de mange gode placeringer på Google får vi nu flere henvendelser end tidligere – og det bekræfter mig i, at det er de rette platforme, vi er synlige på.

Resultater

på Google på masser af søgeord

CTR i klik fra Google Ads

nye likes på Facebook på 4 mdr.

Jacob Norengaard

SEO-specialist

Da vi startede samarbejdet med Autopunkt.dk, gik vi med det samme ind og analyserede på forskellige optimeringsmuligheder. Vi har bl.a. kunne optimere deres placeringer gennem nye tekster, linkbuilding, fjernelse af duplicate content m.m.

SEO-optimeringen har resulteret i en masse topplaceringer på Google. Autopunkt ligger nu nr. 1 på Google på alle deres søgeord pånær ét, når man kigger på søgninger fra Herning. Med Google Ads fokuserer vi bl.a. på leasing og brugte biler kombineret med diverse bilmærker og genererer masser af relevante klik til hjemmesiden herigennem. 

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet