Bliver fundet på Google...

Med en Google My Business profil vises din virksomhed på Google bl.a., når folk søger efter din service eller dit produkt i relation til en geografisk lokation.

Hvis du yder services i et bestemt lokalt område, er det afgørende at blive fundet på Google – og det kan du opnå med en opdateret Google My Business profil. Noget som Erik fra Dani Autonøgler sagtens kunne se værdi i, da han med en fysisk butik ønsker at potentielle kunder fra lokalområdet finder ham på søgninger som låsesmed, bilnøgler, låsesmed Frederiksberg og andre relevante søgninger. Og det gør de – altså finder ham på Google!

Erik Dani Christensen

Dani Autonøgler

Før kendte jeg slet ikke til mulighederne med Google My Business. Jeg er glad for, at vi i dag får så mange henvendelser på telefon, besøgende til hjemmesiden og folk der anmoder om rutevejledning, så de finder vej til butikken.  

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med min konsulent Peter, der kommer med brugbare anbefalinger til, hvordan vi får skabt en masse synlighed for virksomheden. Jeg ringer til Peter, når jeg ønsker at få nye indlæg på profilen, og så kommer vi sammen frem til relevante indlæg, og han tilpasser dem, så de kommer op løbende for eksempel efter sæson. Vi supplerer også hele tiden med nye billeder, der sikrer, at profilen er opdateret, så potentielle kunder får et indtryk af, hvad vi tilbyder.  

Resultater

visninger på virksomhedsprofilen på 3 mdr.

opkald på 3 mdr. gennem Google My Business

brugere har fundet virksomheden på søgeordet bilnøgler på 3 mdr.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet