Endelig en sælger med handling bag sine ord

Linda fra DitSkøde har mødt alt for mange sælgere, der påstår at kunne det hele på den halve tid. Da Niclas fra Søgemedier kontaktede hende og påstod det samme, var hun derfor først skeptisk. Hun havde tidligere haft eksterne bureauer inde over sin markedsføring uden nogen succes.

Men Niclas viste sig at være anderledes troværdig. Med en ny, professionel hjemmeside og en mere målrettet profilering på Google har DitSkøde oplevet, hvordan effektiv markedsføring kan gøre en markant forskel.

Linda Andersen

DitSkøde

Siden vi begyndte vores samarbejde med Niclas, har vi uden tvivl fået en bedre markedsføring. Vores hjemmeside er blevet væsentlig mere professionel, og vi er bedre placeret på Google. Det er formentlig en del af forklaringen på, at vores omsætning er steget den seneste tid. Vi kan i hvert fald nemt mærke på kundetilgangen, når vi i perioder ikke er på Google.

Resultater

ligger nummer 1 på Google på relevante søgeord

klik på Google Ads annoncer på tre måneder

visninger på Google Ads annoncer på tre måneder

Niclas Jeppesen

Erhvervsrådgiver

Vores samarbejde med DitSkøde er et godt eksempel på, at markedsføring på Google er en fremragende investering. Ved at kombinere SEO og Google Ads kan man nå ud til en langt større målgruppe end ellers.

Hvis man samtidig har en professionel hjemmeside, er der større chance for, at den øgede trafik derpå bliver omsat til flere henvendelser. Men uden en effektiv strategi på Google er selv en professionel hjemmeside ikke til at finde. Linda fra DitSkøde har haft modet til at springe ud i begge dele, og det har vist sig at være en rigtig god beslutning.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet