Google er nemt, konkret, håndgribeligt - og super effektivt

Hos Falke Markiser har de taget springet fra trykte medier til online markedsføring med stor succes. For stadig at være synlige for det ældre kundesegment, annoncerer de fortsat i avisen. Men ellers har de i stor stil bevæget sig derhen, hvor hovedparten af deres kunder er - på Google og Facebook.

Med en professionel og indbydende hjemmeside, der er nem at finde blandt konkurrenternes på Google, har Falke Markiser ikke alene fået flere kunder i butikken og øget deres omsætning. De har også fået et bedre overblik over deres markedsføring, der nu er samlet under ét tag med én fast rådgiver.

Sandra

Falke Markiser

Google, både SEO og Google Ads, har gjort en stor forskel for os. Det er der, det sker – mange af vores kunder finder os den vej, og vi får stadig flere henvendelser fra vores hjemmeside. Vi har hele tiden styr på, hvordan vi er placeret på Google.

Vi går flere gange om ugen ind og tjekker vores placeringer, så vi er sikre på, at vi ligger i toppen på relevante søgeord. Det er nemt, håndgribeligt og konkret. I øjeblikket er vi ved at lave nye aftaler med Søgemedier omkring SEO, Google Ads og Facebook for at sikre, at vi bliver ved med at være der, hvor vores kunder er.

Resultater

på søgeordet "Markiser" på Google i hele Danmark

klik på en Google Ads annonce på en måned

eksperter tilknyttet på hver sit område

Christian Gade

Senior SEO-specialist

Google er uden sammenligning den mest effektive markedsføringsplatform i dag. Både SEO og Google Ads har som regel en rigtig god effekt og kan med fordel kombineres, som Falke Markiser har gjort det.

Det er enormt vigtigt, at SEO-arbejdet bliver gjort grundigt og ordentligt med en langsigtet tilgang. Ellers risikerer Google-placeringerne at falde lige så hurtigt, som de er steget. I Søgemediers SEO-afdeling arbejder vi hver dag på at sikre en stabil høj placering for vores kunder.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet