40 % kundefremgang og synlighed på Google

Tidligere markedsførte Fuglsang Gardiner sig slet ikke. Det ændrede sig i starten af 2018, hvor de fik øjnene op for Google, og hvad de gik glip af ved ikke at arbejde med synlighed og gode placeringer. Med både organiske søgeresultater (SEO) og de betalte i form af Google Ads bliver gardin-virksomheden nu fundet på Google og har desuden oplevet en kundefremgang på hele 40 % i 2018.

Et lokalt og realistisk fokus har været kernen til at skabe de gode resultater. Især arbejdet med geografien Aarhus, Silkeborg og Galten gør, at virksomheden når ud til deres primære kundegruppe. 

Per Fuglsang

Fuglsang Gardiner

Vores ønske var fra start at skabe mere synlighed og nå ud til en ny kundeskare. Vi vidste godt, at vi gik glip af noget eksponering på Google, men i 2018 følte vi, at vi var klar til at ramme en ny målgruppe. Her kom Google på banen. Vi er meget tilfredse med vores resultater, og vi kommer frem, når folk søger på eksempelvis gardiner i Aarhus.

Den øgede synlighed samt mund til mund har medført, at vi har kunne mærke en betydelig kundetilgang med det samme. Det er også et tydeligt resultat af, at en større gruppe i lokalområdet pludselig kender os og kan anbefale os til andre.

Resultater

stigning i kundetilgang i 2018

1-3 placeringer på Google sammenlignet med 0 året før

stigning i gns. placering på Google

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet