Fordobling af polterabendarrangementer gennem en solid SEO indsats

House of Concrete (træningscenter) havde tidligere forsøgt at arbejde med SEO (søgemaskineoptimering) selv. De ønskede dog at få et bureau på, der kunne hjælpe med at optimere deres SEO indsats samt give dem viden og indsigt i måden, man bruger søgemaskineoptimering på.

Efter der er kommet fokus på SEO er antallet af polterabender fordoblet det seneste år, og der bookes masser af twerkingprøvetimer. Tydelige resultater af netop et SEO fokus på henholdsvis polterabender og twerking i Aalborgområdet, så House of Concrete nu er blevet meget mere synlige. 

Camilla Carlsen

House of Concrete

Vi har på anbefaling fra vores rådgiver Casper valgt at fokusere på SEO og med stor succes. Vi har mærket en tydelig tilgang af besøgende i vores træningscenter, og vi oplever, at hvis folk viser interesse for ét af vores områder, jamen så søger de også rundt på vores øvrige hold og tilbud. Vi har sågar oplevet en fordobling af polterabender sammenlignet med året før, hvor vi ikke blev fundet på Google. 

Vi frygtede lidt, at vi ikke vil kunne følge med i, hvad der sker med vores SEO, men vores rådgiver gør det hele meget gennemsigtigt. Vi mærker virkelig, hvordan Casper går op i, at det lykkedes for os – og at der er et menneske bag. Der bliver taget kontakt og fulgt op på de rigtige tidspunkter, og vi er altid med på sidelinjen som ønsket.

Resultater

stigning i den organiske trafik fra Google sammenlignet med året før

på Google på vigtige søgeord

i stigning af bookede polterabend arrangementer

Casper Toft Calundan

Erhvervsrådgiver

Jeg vidste, at vi med fokus på SEO kunne forbedre House of Concretes placeringer på Google og dermed deres synlighed. På et konkurrencepræget marked med mange træningscentre og polterabendudbydere, er det vigtigt, at centret bliver fundet på deres vigtigste søgeord.

Vi har startet med et fokus på polterabend og twerking, så de netop skiller sig ud fra konkurrenterne. De mange prøvetimer, den øgede tilgang og deres fordobling af polterabender er eksempler på, at de lokale i Aalborgområdet har fået øjnene op for dem.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet