Gode placeringer på Google giver udfyldte kontaktformularer

Med synlighed og gode placeringer på Google oplever Søften Tagrenovering en betydelig stigning i henvendelser fra nye kunder gennem deres hjemmeside.

Virksomheden bliver bl.a. fundet på søgeord som ”nyt tag” og ”renovering af tag”, hvilket får potentielle kunder ind på hjemmesiden. Hjemmesiden bruges til at informere de besøgende og har desuden både en prisberegner, gode råd og fokus på ydelser, så man altid finder den information, man søger.

Simon, Søften Tagrenovering

Søften Tagrenovering

Vi er afhængige af at blive fundet på søgninger som ”nyt tag” og ”renovering af tag”, så vi er synlige over for potentielle kunder. Og det er vi! Min vurdering er klart, at vores gode placeringer på Google både organisk og betalt gør, at vi har haft langt over en fordobling i konverteringer. De mange besøgende på hjemmesiden giver os mange henvendelser via kontaktformularer og telefonopkald.

Det er derfor også meget vigtigt, at vores hjemmeside altid er opdateret. Det er super nemt at få foretaget opdateringerne hos vores web-konsulent hos Søgemedier. Jeg sender blot en mail, og så bliver det fikset.

Resultater

udfyldte kontaktformularer på hjemmesiden på 4 mdr.

flere besøg på www sammenlignet med sidste år

stigning i antal konverteringer

Peter Præstegaard

Senior SEO-specialist

Søften Tagrenovering har oplevet en betydelig stigning i besøgende til hjemmesiden gennem organisk trafik (SEO) og Google Ads annoncering. Med begge former for markedsføring sikrer vi, at Søften Tagrenovering bliver fundet på relevante søgeord, så de er synlige i hele landet.

Endnu vigtigere er det, at vi genererer relevante klik til hjemmesiden. Her kan vi se en yderst positiv udvikling, da hver besøgende i gennemsnit er 27 sekunder længere tid på siden sammenlignet med samme periode sidste år. Det er bl.a. et resultat af de rette søgeord og naturligvis en brugervenlig og informationsrig hjemmeside.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet