SH PAVILLONER

ANNONCERING OG FIRMASIDE PÅ FACEBOOK


BESØG SH PAVILLONER

PÅ FACEBOOK

MASSER AF OMTALE OG HENVENDELSER GENNEM FACEBOOK

Sofus, ejer af SH Pavilloner, havde egentlig ikke de helt store forventninger til, hvad Facebook kunne gøre for netop deres forretning. Men Facebook viste sig dog at være en hel ny verden for SH Pavilloner, der i den grad kan mærke markedsføringens effekt på bundlinjen. 

Nye kunder finder inspiration på firmasiden og i annoncerne, og pludselig kommer der mange henvendelser fra nye kunder. Mange får øjnene op for havepavillonerne, og som Sofus selv siger, taler tallene for sig selv – Facebook virker også for vores branche! 

Resultater


3509

klik til hjemmeside på tre måneder

98420

eksponeringer på tre måneder

4

% CTR

Konsulenten

udtaler

"Kombinationen af Facebook firmaside og Facebook annoncering er ideel for SH Pavilloner. Med firmasiden har vi skabt et helt lille univers, der giver mulighed for at yde god kundeservice, indgå i dialog med de mange glade SH Pavillon-ejere, og følgerne deler samtidig glædeligt billeder og oplevelser fra deres pavilloner. Hele dette univers og dialogen giver god værdi for potentielle nye kunder, der finder virksomheden gennem Facebook.

Samtidig bruger vi Facebook annoncering til at skabe et større kendskab til virksomheden, og der genereres en voldsom trafik til hjemmesiden." 

Josephine, Facebook konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Vi havde slet ikke forudset, at vi kunne få så meget trafik til hjemmesiden og positive omtale, som vi har opnået gennem Facebook. Vi får henvendelser direkte på Facebook, via telefon og e-mail fra nye kunder, der gerne vil have en havepavillon, efter at de har fundet os på Facebook.

Det er jo fantastisk, at vi når ud til nye kunder, fordi vi er så synlige. Facebook er bestemt en kanal, vi fremadrettet prioriterer og ser yderligere potentiale i, da vi her kan inspirere nuværende og nye kunder."

Sofus, SH Pavilloner

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top