Søften Tagrenovering

SEO & AdWords


Besøg Søften Tagrenovering

GODE PLACERINGER PÅ GOOGLE GIVER UDFYLDTE KONTAKTFORMULARER

Med synlighed og gode placeringer på Google oplever Søften Tagrenovering en betydelig stigning i henvendelser fra nye kunder gennem deres hjemmeside.

Virksomheden bliver bl.a. fundet på søgeord som ”nyt tag” og ”renovering af tag”, hvilket får potentielle kunder ind på hjemmesiden. Hjemmesiden bruges til at informere de besøgende og har desuden både en prisberegner, gode råd og fokus på ydelser, så man altid finder den information, man søger.

Resultater


157

udfyldte kontaktformularer på hjemmesiden på 4 mdr.

134

% flere besøg på www sammenlignet med sidste år

195

% stigning i antal konverteringer

Konsulenten

udtaler

"Søften Tagrenovering har oplevet en betydelig stigning i besøgende til hjemmesiden gennem organisk trafik (SEO) og AdWords annoncering. Med begge former for markedsføring sikrer vi, at Søften Tagrenovering bliver fundet på relevante søgeord, så de er synlige i hele landet.

Endnu vigtigere er det, at vi genererer relevante klik til hjemmesiden. Her kan vi se en yderst positiv udvikling, da hver besøgende i gennemsnit er 27 sekunder længere tid på siden sammenlignet med samme periode sidste år. Det er bl.a. et resultat af de rette søgeord og naturligvis en brugervenlig og informationsrig hjemmeside."

 

Peter, SEO konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Vi er afhængige af at blive fundet på søgninger som ”nyt tag” og ”renovering af tag”, så vi er synlige over for potentielle kunder. Og det er vi! Min vurdering er klart, at vores gode placeringer på Google både organisk og betalt gør, at vi har haft en fordobling i konverteringer. De mange besøgende på hjemmesiden giver os mange henvendelser via kontaktformularer og telefonopkald.

Det er derfor også meget vigtigt, at vores hjemmeside altid er opdateret. Det er super nemt at få foretaget opdateringerne hos vores web-konsulent hos Søgemedier. Jeg sender blot en mail, og så bliver det fikset."

Simon, Søften Tagrenovering

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Udfyld nedenstående felter, og du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.


JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk

Top