Tapas Amor

Google AdWords & Facebook annoncering


Besøg Tapas Amor

AdWords- og Facebook annoncering giver travlhed i køkkenet

Efter at Tapas Amor har skiftet deres tidligere dealtilbud ud med bl.a. målrettet AdWords- og Facebookannoncering vælter ordrerne ind. Tapas Amor har oplevet en stigning på 60 % i omsætningen de første 3 mdr. og må nu løbe ekstra stærkt i køkkenet.

Med både AdWords, Facebook, SEO, nyhedsbreve og nu en ny webshop i sigte, bliver markedsføringen strømlinet og designet med en spanskinspireret rød tråd på tværs af alle kanaler.

Resultater


28

gange annoncekronerne igen på AdWords

6766

besøgende via AdWords på 3 mdr.

298

ordrer online på 3 mdr.

Konsulenten

udtaler

"Med Tapas Amor har vi fundet et hul i markedet. Med specifikke søgeord knyttet til tapas, brander vi Tapas Amor på hele Sjælland og slår på deres kvalitet og lidt anderledes madkoncept.

For hver krone Tapas Amor annoncerer for med Google AdWords, får de pengene 28 gange igen. Det er helt vildt, og virkelig til at forholde sig til som restaurantejer. De mange besøgende på hjemmesiden bliver til fyldte indkøbskurve, og med flere hundrede ordrer med mange kuverter i hver – ja så har vi sørget for, at de skal løbe stærkt i køkkenet."  

Aske, AdWords konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Vores markedsføring har skabt så konkrete resultater, at vi omsætningsmæssigt ligger, hvor vi ønsker, og virkelig har fået travlt i køkkenet. Vi har oplevet en kæmpe fremgang på bare de første 3 mdr. og har øget vores salg med hele 60 %.

Jeg har sågar kunne fravælge dealtilbudssiderne, da vi får så mange ordrer gennem vores Facebook- og AdWords annoncering hos Søgemedier. Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet, ikke mindst grundet resultaterne, men også da mine konsulenter i huset altid lytter til mine ideer og ønsker, og supplerer med deres viden, så mine kampagner bliver så effektive som muligt."  

Yasin, Tapas Amor

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Udfyld nedenstående felter, og du er tilmeldt vores nyhedsbrev.
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.


JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk

Top