TPI El & Automation ApS

SEO og Google AdWords


Besøg TPI El & Automation ApS

67.000 EKSPONERINGER PÅ DISPLAY-ANNONCER - PÅ EN MÅNED

Annoncemarkedet kan være en stor og forvirrende skov at bevæge sig ud i alene. Det har Helle fra TPI El & Automation ApS - ligesom mange andre virksomheder - mærket på egen krop. For at få mest muligt ud af sine markedsføringskroner på et uoverskueligt marked valgte Helle at starte et samarbejde med Søgemedier. Det har vist sig at være en god beslutning.

Med Søgemediers hjælp har TPI fået en ny og tidssvarende hjemmeside, der effektivt markedsføres på Google, så man rent faktisk også kan finde den. Derudover er TPI nu aktive på Facebook, hvor markedsføringen har en mere personlig vinkel.

Samlet set har samarbejdet betydet flere kunder i butikken og et bedre overblik.

Resultater


67000

eksponeringer på display-annoncer på en måned

1

Første side på Google på relevante søgeord

1

rådgiver

Eksperten

udtaler

"TPI's resultater taler for sig selv. Deres AdWords-annoncer har samlet fået over 67.000 eksponeringer inden for de sidste 30 dage – endda på trods af, at de er målrettet specifikke geografiske placeringer og derfor konkurrerer med virksomheder, der har et markant højere dagsbudget. Derudover ligger de højt på side 1 på de mest relevante søgeord, herunder "elektriker Skanderborg" og "elektriker Odder". Det betyder, at der er rigtig gode muligheder for at tiltrække kunder i lokalområdet."

 

Mads, SEM-konsulent hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Vi kan se på statistikkerne, at vores SEO og AdWords går godt. Før i tiden lå vi ikke særlig godt placeret, men hvis jeg for eksempel googler ”el-installatør i Skanderborg”, ligger vi nu nummer 1. Det har helt klart en indvirkning på vores kundetilgang. Selvom hovedparten af vores kunder er virksomheder, kan vi mærke, at tilgangen fra private kunder er steget betydeligt, siden vi begyndte at markedsføre os på Google.”

Helle, TPI El & Automation ApS

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top