VEJEN GYMNASIUM OG HF

MOBILTILPASSET HJEMMESIDE OG FACEBOOK


Besøg Vejen Gymnasium og HF

KOM NEMT FRA HJEMMESIDE TIL FACEBOOK - OGSÅ PÅ MOBILEN

Det bliver mere og mere almindeligt for gymnasier at markedsføre sig. Som en naturlig konsekvens af udviklingen valgte Lars, der er rektor på Vejen Gymnasium og HF, for et års tid siden at indgå et samarbejde med Søgemedier for at få sin markedsføring samlet ét sted. Med en ny, mobiltilpasset hjemmeside og en aktiv indsats på Google og Facebook har Vejen Gymnasium og HF formået at skille sig ud på et udfordrende marked.

Resultater


30

flere optagede elever end året før

18

% stigning i elevantal

1

rådgiver

Webudvikleren

udtaler

"Hvis man har en aktiv Facebook-side, er det vigtigt at have en mobiltilpasset hjemmeside. Det er også vigtigt at integrere Facebook-siden med hjemmesiden. De fleste besøger Facebook fra deres telefon – ved at gøre hjemmesiden mobilvenlig og integrere den med Facebook, kan brugerne nemt og enkelt navigere mellem Facebook og hjemmeside. Samtidig giver det en konsistent og troværdig linje i markedsføringen. Det er lykkedes til fulde i vores samarbejde med Vejen Gymnasium og HF."

 

Rasmus, frontend-udvikler hos Søgemedier

Kunden

udtaler

"Vores nye hjemmeside er hurtigere og nemmere at opdatere med både indhold og nyheder. Samtidig er den mobiltilpasset og mere indbydende end den, vi havde tidligere. Vores kontaktperson, Rasmus, er lydhør over for vores ønsker – jeg ringede til ham så sent som i dag og fik hurtig og effektiv hjælp.

I samarbejde med Søgemedier sørger vi også for at være aktivt synlige på Google og Facebook. Det er formentlig en vigtig del af forklaringen på, at 200 elever er søgt ind i år mod omkring 170 årene før. Kort sagt har vi fået det, vi efterspurgte."

Lars, Vejen Gymnasium og HF

Skal vi hjælpe dig
og din virksomhed?

Indhent tilbud

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top