Ny intuitiv hjemmeside hjælper campingplads til bedre kundepleje

På møder med en af Søgemediers rådgivere fremlagde Birkhede Camping en lang række ønsker til en ny hjemmeside. Den skulle være nem at redigere og bruge i hverdagen i et flot og tidssvarende design, med simple og overskuelige sider. Siden skulle også tydeliggøre, hvorfor campingpladsen er et besøg værd. Slutteligt var det vigtigt, at siden gjorde familien i stand til at yde bedre kundepleje.

Birkhede Camping har nu fået en flot ny hjemmeside, opbygget i Umbraco, som er intuitivt for familien at bruge i hverdagen. Besøgende kan tilmelde sig nyhedsbrevet, se hvad der sker på Facebooksiden og har mulighed for at kontakte eller booke direkte i en formular. Ligeledes er der fokus på campingpladsens egenskaber: services, udlejning, aktiviteter på pladsen, samt de mange nærtliggende oplevelsesmuligheder. Alt sammen præsenteret simpelt og overskueligt.

Udover den nye hjemmeside har vi hjulpet Birkhede Camping med SEO og Google My Business, hvor de gik fra to forkerte og misvisende profiler, til en optimeret profil, der bidrager med størstedelen af pladsens henvendelser.

Thomas Cordtz

Birkhede Camping

Vi er fuldt ud tilfredse med vores samarbejde med Søgemedier. Servicen er bare i orden – altid hurtig, kvik og lydhør.

Samarbejdet startede med nogle virkelig gode møder med rådgiveren Michael, som bare tog sig god tid til at lære os at kende og lytte til vores ønsker. Han er lokal og meget troværdig og sympatisk. Først fik vi Søgemedier til at se på vores Google My Business profil, som vi havde haft problemer med. Allerede kort efter underskrivelsen var det bare ordnet og profilen begyndte at levere mange henvendelser til os.

Senere gik Søgemedier så i gang med SEO, og senest har vi fået lavet vores nye hjemmeside. Udviklingen af hjemmesiden skete i meget tæt kontakt med Alexander, og hele processen har båret præg af en gennemført professionalisme, hvor vi altid er blevet mødt med positiv indstilling og lydhørhed overfor vores idéer og behov. Det er endt med et fantastisk resultat, som vi simpelthen er så glade for.

Resultater

brugervenlig Umbraco-hjemmeside, der nemt kan redigeres i

visninger af Google My Business profilen på et kvartal

besøgende på hjemmesiden direkte fra Google My Business på et kvartal

Alexander Pedersen

Front-end udvikler

Birkhede Camping havde et ønske om at få en overskuelig og ”lækker” hjemmeside, der med et minimalistisk udtryk ikke kom til at drukne i informationer. Samtidig var det et ønske at de fik et CMS som var brugervenligt og let at gå til.

Efter grundig dialog med kunden, nåede vi frem til at der var behov for ekstra funktionalitet og tilpasning i løsningen, i forhold til hvad der først var antaget. Birkhede Camping har været meget lydhøre over for vores anbefalinger, og i samarbejde har vi fundet frem til den bedste løsning for netop deres virksomhed.

Den nye hjemmeside er blevet brugervenlig, lys og imødekommende og giver et godt visuelt udtryk af camping pladsen og dens faciliteter. Al indhold fra udlejningsenheder til prislister er blevet nemme at overskue vha. grafiske elementer. Derudover er de blevet nemmere at tilgå med inddeling i kategorier.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet