Ny webshop sætter kød på menuen

Bjerre Kød har fået en webshop, der er nem at navigere rundt i, indbydende med store billeder og ikke mindst brugervenlig. Kunderne kan nemt klikke kød i kurven, og Linda, der ejer Bjerre Kød, sparer en masse administrativt arbejde og kan nemmere styre ordrerne.

Med Google Ads og en aktiv Facebook firmaside skabes der masser af trafik til webshoppen, og de mange besøgende bliver inspireret til den næste festmenu eller til aftensmaden. En stigning på 250% i antal transaktioner, sammenlignet med den tidligere webshop, understreger, at slagterens produkter er populære at klikke i kurven, hvis shoppen blot er brugervenlig.

Linda, ejer

Bjerre Kød

For os er det vigtigt, at webshoppen er overskuelig og nem at klikke rundt i. Desuden havde vi et par unikke krav omkring en kalenderfunktion og mulighed for at bestille slagtning af dyr. I designprocessen blev der taget hånd om disse mere specielle ønsker, som var vigtige for os, og det fungerer upåklageligt i dag.

Webshoppen fungerer også som inspiration, og vi kan mærke, at flere og flere af vores kunder bliver trygge i at bestille igennem den. Vi får nu ordrer ind den vej i stedet for altid igennem telefon og Facebook. Det sparer os en masse tid administrativt.

Resultater

stigning i konverteringsraten

stigning i omsætning på webshoppen

stigning i antal transaktioner

Louise Bertram

Digital Designspecialist

Da vi skulle lave en webshop til Bjerre Kød, var designprocessen og brugervenligheden afgørende. Med kunden på sidelinjen har vi skabt en visuel identitet, der er gennemgående i deres online markedsføring. Gennem de rette farver, billeder, grafik og klikbare elementer formår vi med webshoppen at fremhæve branchen, og det der gør Bjerre Kød unikke.

Vi har samtidig gjort webshoppen mere dynamisk, så den opdateres automatisk med nyheder via en Facebook-integration. Det frigør mere tid i hverdagen for Linda og på en nem måde deles indholdet fra Facebook også på shoppen.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet