SEO og nyt website giver flere henvendelser

Det lyder måske lidt mærkeligt, når erhvervsdrivende udtaler, at de ikke har brug for flere kunder. Men sådan havde Anton Kirkegaard fra BM Service & Brolægning ApS det egentlig, inden han indledte et samarbejde med Søgemedier. Han vidste, at det var tosset dyrt at annoncere i aviserne, så det gad han ikke. Og kunderne henvendte sig typisk pga. anbefalinger i lokalområdet.

I dag kan Anton godt se, at der er en fordel i at være synlig på Google – noget han ikke tidligere havde skænket den mindste tanke. Online-tilstedeværelsen virker i sig selv professionel, for slet ikke at tale om den nye hjemmeside, der er langt mere opdateret og nutidig end den tidligere. Og så bliver den jo rent faktisk fundet vha. arbejdet med SEO på de vigtigste søgeord.

Anton Kirkegaard

BM Service & Brolægning ApS

Michael behøvede ikke de store overtalelsesevner til at overbevise mig. Jeg kunne jo sagtens følge argumenter og fordele. Og i dag er jeg også glad for beslutningen om at satse på online markedsføring.

Virksomheden er blevet synlig på Google, og vi får henvendelser fra en målgruppe, som vi ikke nåede ud til tidligere. Bl.a. sommerhusejerne. Så selv om jeg ikke nødvendigvis ledte efter flere kunder, bliver vi kontaktet hyppigere. Det er faktisk udmærket

Resultater

ud af 10 lokale søgeord på side 1

i gennemsnitlig placering på Google. Tidligere 54,6

rådgiver der står for kontakten

Michael Ivanhoe Aslak

Erhvervsrådgiver

Anton Kirkegaard er typen, der går op i at levere varen til sine kunder. Altid. Han går ikke op i flotte hjemmesider og gode placeringer på Google. Derfor var det egentlig også tiltrængt, at Søgemedier kom ind over. Vores web- og SEO-folk har virkelig rykket på placeringerne, og hjemmesiden er i dag moderne og brugervenlig.

Virksomheder skal ikke undervurdere vigtigheden i at være til stede der, hvor kunderne også befinder sig. Nemlig på Google. Jeg siger det gang på gang. Og vigtigheden bliver ikke mindre. Tværtimod.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet