Fra den ene dag til den anden væltede henvendelserne ind

En stringent strategi og oprydning i markedsføringen medførte, at Dagnæs Murerforretning for alvor blev synlig i lokalområdet. Henvendelserne strømmer ind via telefon og hjemmesiden, og det er tydeligt, at annoncering gennem Google Ads og Facebook Ads, samt en solid SEO-indsats skaber resultater. Alt sammen skaber trafik til den nye hjemmeside, der gør det let for brugerne at tage kontakt og bede om et uforpligtende tilbud.

For murerforretningen er det nemt at få opdateret hjemmesiden løbende med referencer og andre nye detaljer, så hjemmesiden altid er tidssvarende.

Casper Bust-Hansen

Dagnæs Murerforretning

Fra den ene dag til den anden var det ligesom at trykke på en knap. Så snart vi fik startet vores markedsføring op, begyndte telefonen at ringe – og vi kunne virkelig mærke stigningen i henvendelser. Vi har fået lavet ny hjemmeside, der er let at tilgå for potentielle kunder, og vi får 3-10 relevante henvendelser om ugen gennem den. Mange af disse bliver til reelle ordrer.  

Gennem min rådgiver Mikkel Bo får jeg en hammergod service. Vi har ryddet op i min markedsføring, så jeg nu føler, at jeg bruger mine markedsføringskroner rigtigt med effektive resultater.

Henvendelser

Op mod 10 henvendelser gennem hjemmesiden om ugen

Synlige resultater

Mere synlige resultater til et lavere budget

1 rådgiver

Al markedsføring samlet ét sted

 

Mikkel Bo Hansen

Erhvervsrådgiver

Vi har taget udgangspunkt i Dagnæs Murerforretnings hidtidige markedsføring og set ind på, hvordan vi kunne optimere den. Vi har derfor fået samlet det hele ét sted med gode resultater til billigere penge.

For mig var det vigtigt, at murerforretningen havde en hjemmeside med fokus på kontaktformular og brugervenligt design. Du skal lynhurtigt kunne finde det, du søger og indhente et uforpligtende tilbud. Med hjemmesiden på plads skaber vi sideløbende synlighed gennem gode søgeresultater på Google og branding på Facebook.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet