Samspil mellem hjemmeside og brand kan faktisk give lyst til at danse!

Det handler ikke kun om at få potentielle kunder ind på sin hjemmeside. Faktisk nytter det ingenting, hvis de ikke også bliver på siden og har lyst til at ringe dig op.

Diana fra DK-Dans havde gennem længere tid markedsført sin danseskole på Google Ads, og da hun begyndte at mærke effekten af annoncerne, tænkte hun, at det var på tide at få en professionel hjemmeside – så hun ikke bare lokkede kunderne ind på hjemmesiden, men også gav dem lyst til at blive der.

I samarbejde med Søgemedier har DK-Dans nu fået en tidssvarende, personlig og indbydende hjemmeside, der får mange – og lange – besøg.

Diana og Denise

DK-DANS

Vores designer startede med at lave et udkast, som vi allerede fra begyndelsen var meget begejstrede for. Siden da har vi jævnligt været i kontakt med ham. Han reagerer lynhurtigt på vores henvendelser og er god til at vejlede, når vi selv laver ændringer på hjemmesiden.

Vi kan se på statistikkerne, at det går godt: hjemmesiden får stadig flere og længere besøg. Det betyder i sidste ende, at vi får flere henvendelser. Vores designer har lavet en kontaktformular på hjemmesiden, der er enormt effektiv – ikke bare for vores kunder, men også for os. De kan nemt tilmelde sig et passende hold, og vi kan nemt få deres oplysninger.

Professionelt website

der spiller sammen med brandet

Øget trafik

og ikke mindst flere henvendelser 

Èn fast kontaktperson

der hurtigt kan opdatere hjemmesiden

Mathias Kragh

Front-end udvikler

En indbydende hjemmeside giver dine kunder lyst til at vide mere. Så enkelt er det. I samarbejde med DK-Dans arbejdede jeg på at skabe en hjemmeside, der var personlig, levende og cool. Det gjorde jeg ved at bruge store billeder, skabe bevægelse og ikke mindst gøre det enkelt.

Tanken var, at udtrykket på hjemmesiden skulle passe til det brand, DK-Dans har. En danseskole skal med andre ord have en hjemmeside, der appellerer til at bevæge sig og have det sjovt gennem dans. I dag kan vi se på varigheden af hjemmeside-besøgende, at dette er lykkedes.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet