Appetitlig hjemmeside får sultne gæster til at booke bord

Alle, der har besøgt Evald - Brasserie & Café, vil sige, at beliggenheden er over gennemsnittet. Lige ud til den charmerende Remstrup Å, i hjertet af byen. Men selvom beliggenheden er noget nær perfekt, har brasseriet stadig behov for at blive fundet online. Uden det, kommer der nemlig ikke nye kunder til. Derfor stod en overskuelig, flot og "appetitlig" hjemmeside på ønskesedlen. En hjemmeside, der afspejler den lækre mad, brasseriet serverer, og hvor det naturligvis skulle være nemt at bestille bord fra.

Det er alle ønsker, der er blevet indfriet med brasseriets nye hjemmeside. Her, to år efter, har brasseriet derfor også fået lavet en ny hjemmeside til "søsteren": Restaurant Zorba.

Udover hjemmesider har vi hjulpet restauranterne med Google Ads annoncer, så de findes på Google af nye potentielle restaurantgæster. Disse har fokus på mad- og stemningsbilleder fra restauranterne, der får munden til at løbe i vand hos de potentielle gæster.

Heidi Lambertus

Evald - Brasserie & Café

For et brasserie kan billederne og den stemning, de kan skabe, gøre meget for en hjemmeside. Men vi havde også et par enkelte krav til, at hjemmesiden skulle være nem at danne sig et overblik over – og ikke mindst at det skulle være nemt at bestille bord.

Vi får positiv feedback fra vores gæster, som synes, de får en god oplevelse med os allerede på hjemmesiden. Desuden skal vi selvfølgelig også gøre opmærksom på os selv online – og det gør vi netop med vores indsats på Google. Med fine displayannoncer, hvor der er billeder af specifikke retter, får vi sultne gæster ind på hjemmesiden, som booker bord.

Jeg er yderst tilfreds med den service jeg får hos Søgemedier. De svarer altid lynhurtigt på mine henvendelser og jeg er særligt imponeret over deres kreativitet ift. hjemmesiderne, displayannoncerne og alt andet, de hjælper mig med.

Resultater

appetitlige hjemmesider

totale bannervisninger på én måned

klik til hjemmesiderne på én måned fra Google Display Ads

Louise Bertram

Digital Designspecialist

De store billeder trækker stemningen fra caféen over på hjemmesiden. På forsiden er det fremhævet, hvis du ønsker at booke et bord. Simple og fine tiltag, der gør hjemmesiden brugervenlig.

Vi har suppleret med både Facebook- og Instagram integration, så hjemmesiden bliver meget dynamisk og spændende at besøge – fordi den netop altid er opdateret med diverse opslag og nyheder fra caféen.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet