Facebook-integration gør det enkelt at føre en professionel hjemmeside

Da Jonas fra JT’s Murerforretning etablerede sin virksomhed i 2015, var det mavefornemmelsen, der guidede ham, når han skulle tage stilling til sin markedsføring. Men mavefornemmelsen tager af og til fejl, som interesse og kompetencer ikke er på området, og som nyopstartet virksomhed kan det være svært at finde rundt i de mange tilbud på annoncemarkedet.

Så fik Jonas professionel hjælp af Søgemediers erhvervsrådgiver, Shaun, og prioriteterne inden for markedsføring ændrede sig til fokus på udviklingen af en ny og mere brugervenlig hjemmeside og fokus på Google i form af SEO og senere også Google My Business.

Jonas

JT's Murerforretning

Shaun har været en kæmpe hjælp. Han har været en engageret samarbejdspartner og har guidet mig i forhold til, hvad jeg skal gå efter, og hvad jeg skal holde mig fra. Jeg har fået en bedre forståelse for, hvad det vil sige at markedsføre sig, og hvor jeg skal prioritere min tid og mine ressourcer. 

Jeg har blandt andet fået integreret min Facebook-side med min hjemmeside. Det betyder, jeg kun skal opdatere ét sted for at styre begge sider – når jeg lægger noget op på Facebook kommer det automatisk ind på hjemmesiden. IT-teknisk er det godt, at jeg ikke skal sidde og bøvle med en hjemmeside. Nu er det blevet enkelt at føre en professionel hjemmeside.

Stringent linje i markedsføringen

Professionel og tidssvarende hjemmeside

Vellykket Facebook-integration

Shaun Gunaratnam

Erhvervsrådgiver

Jonas og jeg har arbejdet på at lægge en stringent linje i Jonas’ markedsføring, så hans budget kun går til tiltag, der giver effekt. For virksomheder, der har en aktiv Facebook-firmaside, er det en rigtig god idé at integrere den med hjemmesiden. Det signalerer aktivitet og giver både nye og eksisterende kunder indtryk af, at virksomheden følger med tiden og interesserer sig for sine kunder, sit arbejde og sin forretning. Det budskab sender Jonas med stor succes.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet