Alle markedsføringsprodukter samlet ét sted

Jackie Andersen fra Malergården Slagelse A/S har siden 2010 haft Søgemedier til at styre virksomhedens forskellige online markedsføringsprodukter.

En kombination af SEO, Google Ads og Facebook sikrer, at Malergården Slagelse bliver fundet af potentielle nye kunder. Men det centrale er en ny og opdateret hjemmeside, som sikrer, at trafikken der skabes fra de andre aktiviteter kan konverteres fra besøg til kunder via information og synliggørelse af kompetencer.

Jackie Andersen

Malergården Slagelse A/S

Jeg ved, at vores markedsføring er i trygge hænder hos vores rådgiver Lene. Det giver mig ro, at jeg kan sende eventuelle sælgere videre til Lene, så jeg ikke kommer til at sige ja til unødvendige markedsføringstiltag, der ikke giver os værdi.

Så kan jeg derimod forholde mig til noget så konkret som, at vi ligger nummer 1, når der søges på malere i lokalområdet. Det giver os henvendelser, og vi ved, at så længe vi er synlige – og leverer et godt produkt, så kommer der nye kunder. Vi har desuden glædet os til at få en ny opdateret hjemmeside, hvor vi kan vise vores kvaliteter og referencer.

Resultater

markedsføringsprodukter samlet ét sted

årlige klik til hjemmesiden med Facebook annoncer

hjemmeside i tråd med resten af den øvrige markedsføring

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet