Alle markedsføringsprodukter samlet ét sted

Jackie Andersen fra Malergården Slagelse A/S har siden 2010 haft Søgemedier til at styre virksomhedens forskellige online markedsføringsprodukter.

En kombination af SEO, AdWords og Facebook sikrer, at Malergården Slagelse bliver fundet af potentielle nye kunder. Med en ny og opdateret hjemmeside på malerbrættet, kan virksomheden samtidig levere information, vise projekter samt skabe konverteringer gennem hjemmesiden

Jackie Andersen

Malergården Slagelse A/S

Jeg ved, at vores markedsføring er i trygge hænder hos vores rådgiver Lene. Det giver mig ro, at jeg kan sende eventuelle sælgere videre til Lene, så jeg ikke kommer til at sige ja til unødvendige markedsføringstiltag, der ikke giver os værdi.

Så kan jeg derimod forholde mig til noget så konkret som, at vi ligger nummer 1, når der søges på malere i lokalområdet. Det giver os henvendelser, og vi ved, at så længe vi er synlige – og leverer et godt produkt, så kommer der nye kunder. Vi har desuden glædet os til at få en ny opdateret hjemmeside, hvor vi kan vise vores kvaliteter og referencer.

Resultater

markedsføringsprodukter samlet ét sted

årlige klik til hjemmesiden med Facebook annoncer

hjemmeside i tråd med resten af den øvrige markedsføring

Pernille Stæhr Højlund

Social mediekonsulent

Da der skulle designes en ny hjemmeside til Malergården Slagelse A/S, var det vigtigt for Jackie, at den var i tråd med resten af deres markedsføring. Deres genkendelige lilla farve samt deres virksomhedsbilleder er de bærende elementer i hjemmesidens opbygning.

Hjemmesidens hovedformål er at informere potentielle kunder og skabe konverteringer – det gøres der bedst med fokus på call to action (knapper, tydelige kategorier, kontaktformular m.m.). Desuden kan vi ikke komme udenom, at nutidens online brugere vil have lyse, overskuelige og brugervenlige hjemmesider. Så det får de med Malergården Slagelses nye hjemmeside.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet