Æstetisk hjemmeside der byder de besøgende indenfor

MejeriGaarden, der tilbyder unikke selskabslokaler og bed & breakfast, har fået ny hjemmeside. Og John, der driver gården, er meget tilfreds med resultatet. Hjemmesiden har nemlig æstetik og brugervenlighed i højsæde, og du kan fornemme atmosfæren og stemningen på stedet.

Nyhedsfunktioner, redigeringsmuligheder og deres tre grene af ydelser var nogle af fokuspunkterne, der skulle forenes i designprocessen. Det er lykkedes med mejerigaarden.com

John Andersen

MejeriGaarden

Med vores nye hjemmeside får vi vist atmosfæren på gården allerede ved første klik ind til hjemmesiden. Vi blev fra start taget i hånden, og under hele processen har vores designer og udvikler været meget proaktive og kommet med ideer til, hvordan vi kunne forenkle vores tre grene; restaurant, bed & breakfast og selskaber.

Vi sparer meget tid ved at have både et nyhedsfeed på forsiden, som vi selv kan redigere samt Facebook-integration, der skaber yderligere dynamik på siden. Vi ville selv have mulighed for at lægge nyheder, menukort og arrangementer på – så vores hjemmeside altid er dynamisk og opdateret.

Dynamisk

Redigerbart nyhedsfeed og Facebook-integration

Brugervenlig

Forenklet hjemmesidemenu med fokus på de tre primære grene

Æstetisk

 Farver, logo, video og billeder giver rød tråd i markedsføringen

Louise Bertram

Digital Designspecialist

Et godt samarbejde mellem designer og kunde har været altafgørende for processen og resultatet. John kom med sine ønsker til hjemmesiden, men jeg fik fuldstændig frit spil ud fra deres identitetsguide til at komme med et bud på den bedste løsning, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Et vigtigt fokus for designprocessen var, at valg af farver, logo og forenklingen af de tre grene skulle være gennemgående – så brugeroplevelsen er indbydende hele vejen rundt. Der var desuden behov fra kundens side for at have visse redigeringsmuligheder på hjemmesiden, som imødekommes af flere elementer. Bl.a. et nyhedsfeed på forsiden (suppleret af Facebook-integration, som henter opslag ind fra Facebook-siden) muliggør dette.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet