Tre restauranter og tre æstetiske hjemmesider

En hjemmeside bør være lige så indbydende som selve restauranten. For Restaurant AOC var hensigten med en ny hjemmeside netop at bringe stemningen fra restauranten ind på hjemmesiden, hvilket er lykkedes med et simpelt og æstetisk design. 

Desuden skaber en simpel menustruktur høj brugervenlighed, og det minimalistiske design giver siden et eksklusivt udtryk. Noget der er også er blevet overført til designet af hjemmesider til deres to øvrige restauranter - NO2 og Trio.

Louise Sloth

Restaurant AOC

Hjemmesiden skal for os være en online version af restauranten, så stemningen kan fornemmes. Og så skal det være let for os selv at kunne foretage små ændringer, for eksempel når vi har ændringer til menuen eller vinkortet. Samarbejdet fungerer upåklageligt, og hvis vi har større rettelser, så er det rettet lynhurtigt, så siden altid er opdateret.

Vores gæster kan nu let navigere rundt på siderne og bookingdelen er også blevet gjort mere simpel. Vigtige elementer for et eksklusivt og positivt helhedsindtryk for vores besøgende. 

Æstetisk

Stemningen fra restauranten bringes ind på hjemmesiden

Nem navigation

En simpel menustruktur giver høj brugervenlighed

Rød tråd i design

Layout og opbygning skaber rød tråd mellem de tre restauranter

Louise Bertram

Digital Designspecialist

Med hjemmesiden til Restaurant AOC har vi haft fuld fokus på design og æstetik! Og ikke mindst at bringe den eksklusive, unikke og varme stemning fra restauranten ind på hjemmesiden. Christian og Louise havde nogle klare ideer og ønsker til siden, men jeg fik fri leg til at lave noget lækkert og minimalistisk med lidt kant.

Desuden har vi arbejdet ud fra en filosofi om, at der skal være en rød tråd mellem deres 3 restauranters hjemmesider. Derfor er der taget elementer med på tværs af siderne, og eksempelvis menustrukturen og den overordnede stil går igen. 

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet