Facebook-integration er en nem måde at komme ud til mange

Martin fra Skamstrup Maskinstation har som mange andre haft svært ved at følge med udviklingen på et annoncemarked i konstant bevægelse. Efter at han indgik et samarbejde med rådgiveren Nicolaj fra Søgemedier, er der imidlertid kommet bedre styr på markedsføringen.

Udover at Martin ikke længere skal bekymre sig om tilbud fra annoncesælgere, har han blandt andet fået integreret sin Facebook-firmaside med sin hjemmeside – med stor succes.

Martin

Skamstrup Maskinstation

Vi har en yderst velbesøgt Facebook-side med næsten 11.000 følgere. Nu hvor vi har integreret Facebook-siden med vores hjemmeside, skal jeg kun opdatere og vedligeholde én side.

Når jeg lægger noget op på Facebook-siden, kommer det direkte ind på hjemmesiden også. Billeder og video på Facebook fungerer rigtig godt for os, og det er oplagt at udnytte det på vores hjemmeside. Det er en nem måde at komme ud til mange og har betydet meget for vores forretning.

Resultater

placeringer op på Google på relevant søgeord

relevante søgeord på første side på Google

rådgiver

Nicolaj Hansfort

Salgschef

Da Martin og jeg startede samarbejdet for fem år siden, var det ud fra en målsætning om at optimere budgettet med en tidssvarende markedsføring. Vi producerede en ny, velstruktureret og grafisk professionel hjemmeside, der blev integreret med Martins meget veldrevne Facebook-firmaside.

Siden hjemmesiden blev implementeret, har vi set en kraftig stigning og massiv interesse i de nyheder, Martin lægger op på Facebook, og som nu er lettilgængelige på hjemmesiden.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed?

Bliv kontaktet