PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi visse informationer, som kan henføres til dig via cookies.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles fx: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med brug af formularer.

SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og markedsføre vores ydelser overfor dig, også efter du har forladt sgme.dk.


PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Cookiedeklarationen angiver, hvor lang levetid den enkelte cookie har, samt andre detaljer.


VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment, m.m. videregives til 3. parter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke 3. parter der er tale om i Cookiedeklarationen. Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering og statistik.
Vi benytter herudover en række 3. parter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du har givet samtykke til det.


INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@sgme.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


UDGIVER OG DATAANSVARLIG
Websitet sgme.dk udbydes og drives af:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal, Hasle
DK-8210 Aarhus V

CVR: 31 18 98 10
TLF: 70 23 10 23
Dataansvarlig: Tobias Thaastrup-Leth
E-mail: info@sgme.dk
Etableringsår: 2008

- - -