TAG TESTEN HER

Bliver din hjemmeside fundet på Google?

Udfyld formularen og få svar på om din hjemmeside lever op til Googles anbefalinger - og ikke mindst forbrugernes krav. Testen lander i din indbakke inden for 1 minut.

  • Er hurtig til at blive indlæst
  • Bliver fundet på Google, når kunder søger efter dit vigtigste søgeord
  • Har SEO-teknikken i orden

… og mange andre vigtige parametre, der fortæller dig, om du bør forbedre din hjemmeside i jagten på flere besøgende/kunder. 

Hvis du ønsker at blive lidt klogere på SEO, kan du læse mere om søgemaskineoptimering her. Vi har også flere kunder, der udtaler sig om værdien af SEO for netop deres forretning

NB. Hvis du ikke modtager rapporten umiddelbart efter bestilling (husk at tjekke spam-mappe), skal du ikke tøve med at kontakte os. Så får vi sendt en din vej manuelt. 

Tag testen her

Tast din hjemmesideadresse, dit vigtigste søgeord du gerne vil være synlig på, samt dine kontaktoplysninger. Når du bestiller rapporten, accepterer du, at vi kan ringe dig op efterfølgende for gennemgang af resultaterne. Det er ganske uforpligtende.

97% benytter Google som deres foretrukne søgemaskine

Over 75% klikker på side 1 på Google og går aldrig videre til side 2 i søgeresultaterne

Det første organiske søgeresultat på et givent søgeord får typisk over 30 % af klikkene

Thomas Borgå, ejer

AkupunkturHuset

Vores online markedsføringsindsats har gjort os mere synlige, og jeg er slet ikke i tvivl om, at netop synlighed på Google er essentielt for os. Vi har arbejdet med hvilke af vores kompetencer og søgeord, der er vigtigst for os at ligge nummer 1 på. Det gør vi netop på for eksempel øjenakupunktur...

Derfor er synlighed altafgørende

9 ud af 10 danskere bruger i dag Google til at finde deres leverandør. Er du tilstede, hvor dine kunder er? Hvis du har en hjemmeside, der ikke er synlig på Google, er det ligesom at have en butik midt ude i skoven. Uanset hvor flot og indbydende den er, kan folk ikke finde derhen.

Skal vi gøre en forskel for din forretning?

Hos Søgemedier lever vi af at skabe synlighed for virksomheder online. Tag en uforpligtende snak med en af vores erhvervsrådgivere og bliv klogere på, hvordan du kan optimere markedsføringsindsatserne for din virksomhed,