Er din virksomhed social?

67 % af alle danskere har en Facebook-profil. Er din virksomhed til stede? Vi skelner mellem Facebook firmaside og Facebook annoncering, da du med Facebook kan nå ud til din målgruppe på mange måder. 

Med en Facebook firmaside kan du komme i dialog med eksisterende, loyale og potentielle kunder. Brug en Facebook firmaside til at vise, hvad der sker bag kulisserne i din virksomhed, præsentere nye produkter eller til at skabe personlige og relationsskabende opslag. Så længe du er aktiv og kontinuerligt fanger dine følgere med relevant indhold, så skal de også nok vise dig engagement den anden vej.

Din målgruppe er på Facebook - gør du noget for at ramme den?

Med interessante og fængende Facebook-annoncer kan du skabe trafik til din webshop, få leads til dit nyhedsbrev, opnå lokalt kendskab til din virksomhed eller skabe synlighed omkring et nyt produkt/ydelse.

Bag Facebook annoncering gemmer sig et effektivt målretningsværktøj, der har gjort denne markedsføringsform yderst populær og målbar. Du kan målrette dine annoncer meget specifikt efter din målgruppe. Eksempelvis kan du rette dine annoncer mod mænd i alderen 20-25 år, der bor i Aalborg og er interesserede i biler. Kriterier som demografi, geografi, interesser m.m. gør derfor din annoncering super relevant.

 

Søren

Det er tydeligt, hvordan netop Facebook annoncerne har givet mig en større kundeflade, da jeg både får henvendelser over telefon og på Facebook omkring nye projekter. Med annoncerne får vi fortalt, hvad vi tilbyder og når ud til en lokal målgruppe. Senest har jeg erkendt, at jeg ikke kunne følge...

Facebook hos Søgemedier

Brug en Facebook firmaside til at skabe tætte relationer, dele viden om produkter, promovere din virksomhed og skabe et unikt univers for dine følgere. 

Din Facebook konsulent hjælper dig med Facebook annoncering, så du målrettet opnår stor rækkevidde og synlighed på Facebook. 

 Med mere end 1000 Facebook kunder hjælper vi også gerne din virksomhed i gang på verdens største sociale medie. 

Skal vi gøre din virksomhed social?

Indtast dit navn og telefonnummer - så ringer vi dig op hurtigst muligt.