Synlighed med Google Ads

Det "at google" er for mange det samme som at finde svar eller søge informationer. Det er på Google, vi leder efter den lokale tandlæge, VVS'er eller frisør. Hvis din virksomhed ikke er at finde på Google, så er din konkurrent der sikkert. 

Dog er det ikke nok blot at være til stede på Google – hele 90% af alle, der søger på Google, går aldrig videre til side 2 i søgeresultaterne. Med andre ord, så er virkningen af at være på Google minimal, hvis din virksomhed ikke fremgår på side 1 i søgeresultaterne.

Med Google Ads kan du betale dig til synlighed på Google, når en kunde søger efter de ydelser/produkter, du tilbyder. Gennem annoncering på søgenetværket får du relevante besøgende på din hjemmeside og øger kendskabet til din virksomhed.

Branding med display annoncering

Du kan også vælge displayannoncering på Google. Her bliver dine annoncer vist på andre hjemmesider, der er en del af Googles displaynetværk. Det kunne være på TV2.dk under kultur eller på ALT for damerne i forbindelse med skønhed. Displayannoncering giver typisk mange visninger og knap så mange klik. Derfor skal displayannoncering i højere grad ses som en brandingplatform.

Fordelen ved displayannoncering er, at de besøgende, der bliver eksponeret for din annonce, i forvejen læser om emner, som har relation til din virksomhed. De er derfor også typisk en del af din målgruppe. 

Diana, ejer

Vi havde fra start to ønsker - henholdsvis at vi ville blive mere synlige og samtidig have fokus på vores pakketilbud. Og det lykkedes med Google Ads som annonceform. Med en plan for året, sørger vi for, at vi lægger vores annoncekroner i de måneder, der giver os mest muligt for pengene. For ek...

Google Ads hos Søgemedier

Du kan mod et fast årligt beløb få en Google Ads ekspert til at administrere din betalte Google annoncering og dermed få flere relevante besøgende til din virksomheds hjemmeside.

Vi opretter de relevante Google Ads kampagner for dig. Vores konsulenter har med stor succes lavet kampagner for over 1.100 virksomheder.

Google Ads og displayannoncer koster først noget, når brugerne klikker på linket og dermed viser interesse for din virksomhed og produkter. 

Skal du have hjælp til at forbedre dine annoncer på Google?

Indtast dit navn og telefonnummer - så ringer vi dig op hurtigst muligt.