Skab relation til dine kunder

Vidste du, at nyhedsbreve er den markedsføringskanal, som har den højeste gennemsnitlige ROI (return on investment)? Nyhedsbreve giver dig med andre ord den bedste fortjeneste for de penge, du har investeret. Når du udsender nyhedsbreve, har du mulighed for at præge nuværende og potentielle kunder til at købe netop dine produkter eller ydelser.

TOP-OF-MIND

Det er dog ikke kun med henblik på direkte salg, du skal udsende nyhedsbreve. Ved kontinuerligt at udsende nyhedsbreve til din målgruppe, sørger du nemlig for, at din virksomhed er ”top-of-mind”.

Ved hele tiden at være i bevidstheden hos potentielle og eksisterende kunder, øger du chancerne for, at de vælger dig til at stå for deres nye byggeprojekt, levere blomsterne til deres kæres begravelse eller booker et værelse på netop dit hotel næste gang, de skal på tur med familien.

Steen Danielsen

Vi ser masser af muligheder i at sende nyhedsbreve ud – da vi når ud til vores primære og loyale målgruppe direkte i deres indbakke. Vi sender informationer ud om messer, nyt fra Bidro, samt når der kommer nye produkter. Vi ved, at når vi vil have fokus på noget nyt, så kender vores konsulent Jo...

Nyhedsbreve hos Søgemedier

Lad os få fortalt dine modtagere om nye produkter, spændende events eller gode tilbud - alt sammen i et professionelt design med tilpasset indhold.  

Når vi sender nyhedsbreve til dine modtagere, er målgruppen folk, der allerede er interesserede i netop din virksomhed. De har selv tilmeldt sig, da de ønsker at høre mere fra dig. 

Med brevene sørger vi for at fastholde en "top-of-mind" effekt hos din målgruppe og får et stort markedsføringsudbytte i forhold til investeret tid og økonomi. 

Land i din målgruppes indbakke

Vi hjælper dig med at bevare kontakten med kunderne.