Har du mistet overblikket?

Har du svært ved at overskue, hvordan du skal fordele dine markedsføringskroner? Og synes du også, annoncemarkedet er lidt af en jungle?

Du bliver sikkert jævnligt ringet op af annoncesælgere, der har alverdens gode produkter at tilbyde dig. Det lyder alt sammen spændende. Men hvordan skal du kunne gennemskue, hvilken sælger der er mest troværdig, eller hvilke ydelser der giver lige netop din forretning mest værdi for pengene?

En personlig og lokal rådgiver

I stedet for at du skal bruge tid på at sætte dig ind i tingene, kan det være en stor fordel at få en erhvervsrådgiver til at hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger. I din hverdag betyder det at du kan koncentrere dig om det, du er god til. Imens står fagfolk for at vælge den form for markedsføring, der giver det bedste resultat på bundlinjen for din virksomhed.

Få overblik og tryghed omkring din markedsføring med en lokal og personlig rådgiver, som har dybt kendskab til netop dit lokalområde og mediemarkedet.

Lars Jacobsen, viceforstander

Vi er rigtig tilfredse med samarbejdet med vores rådgiver Vibeke. At vi har fået muligheden for at samle vores markedsføring ét sted og samtidig bruge Vibeke til sparring løbende, har været en gevinst for os. Vibeke har haft mange spændende ideer til forskellige former for markedsføring, og vi få...

Din personlige og lokale rådgiver

Med vores rådgivningspakker får du en personlig og lokal erhvervsrådgiver, der hjælper dig med at bevare overblikket over din markedsføring.

Vi har over 45 erhvervsrådgivere, der alle har stor erfaring inden for markedsføring og dermed har de rette forudsætninger for at hjælpe dig. 

 I vores rådgivnings- og mediehus kan du få samlet alle dine online markedsføringsaktiviteter under ét tag.

Ønsker du hjælp til at bevare overblikket?

Indtast dit navn og telefonnummer - så kontakter vi dig hurtigst muligt