Vejen til gratis trafik på Google

9 ud af 10 danskere bruger i dag Google til at finde en leverandør til serviceydelser. Er du tilstede, hvor dine kunder er? Hvis du har en hjemmeside, der ikke er synlig på Google, er det ligesom at have en butik midt ude i skoven. Uanset hvor flot og indbydende den er, kan folk ikke finde derhen.

Søgemaskineoptimering (SEO) handler primært om at sørge for, at Google finder din hjemmeside via links, indekserer den og tolker indholdet. Summen af disse faktorer er med til efterfølgende at afgøre hjemmesidens placering i de organiske søgeresultater.

SEO-teknikker

Ved at benytte de rette teknikker inden for SEO, kan vi få din virksomheds hjemmeside til at dukke op i søgeresultaterne, når dine produkter eller ydelser “Googles”. Vi arbejder med forskellige tiltag alt efter det konkrete behov. Content marketing, linkbuilding, samt konverterings- og kodeoptimering er nogle af de begreber, vi kommer omkring i vores SEO-arbejde.

Ønsker du at tage en SEO-analyse og dermed teste, hvordan din hjemmeside er placeret på Google? Vi kontakter dig efterfølgende til en snak om resultaterne. Det er ganske uforpligtende. 

Camilla Carlsen

Vi har på anbefaling fra vores rådgiver Casper valgt at fokusere på SEO og med stor succes. Vi har mærket en tydelig tilgang af besøgende i vores træningscenter, og vi oplever, at hvis folk viser interesse for ét af vores områder, jamen så søger de også rundt på vores øvrige hold og tilbud. Vi ha...

Google My Business

Google My Business er kort fortalt en profil på Google, hvor du angiver din virksomheds kontaktinformationer, så folk kan komme (lettere) i kontakt med din virksomhed.

Med GMB findes og vises din virksomhed på Google, når folk søger efter din service eller dit produkt i relation til den geografiske lokation, du tilhører. 

GMB giver dig mulighed for at skabe ekstra synlighed med virksomhedsbeskrivelse, indlæg, anmeldelser fra kunder m.m. Noget Google er begyndt at favorisere. 

Skal vi hjælpe dig med at blive fundet?

Indtast dit navn og telefonnummer - så ringer vi dig op hurtigst muligt