Vejen til gratis trafik på Google

9 ud af 10 danskere bruger i dag Google til at finde deres leverandør. Er du tilstede, hvor dine kunder er? Hvis du har en hjemmeside, der ikke er synlig på Google, er det ligesom at have en butik midt ude i skoven. Uanset hvor flot og indbydende den er, kan folk ikke finde derhen.

Søgemaskineoptimering (SEO) handler primært om at sørge for, at Google finder din hjemmeside, indekserer den og tolker indholdet. Summen af disse faktorer afgør efterfølgende hjemmesidens placering i de organiske søgeresultater.

SEO-teknikker

Ved at benytte de rette teknikker inden for søgemaskineoptimering (SEO), kan vi få din virksomheds hjemmeside til at dukke op i søgeresultaterne, når dine produkter eller ydelser “Googles”. Vi arbejder med forskellige tiltag alt efter det konkrete behov. Content marketing, linkbuilding samt konverterings- og kodeoptimering er nogle af de begreber, vi kommer omkring i vores SEO-arbejde.

Camilla Carlsen

Vi har på anbefaling fra vores rådgiver Casper valgt at fokusere på SEO og med stor succes. Vi har mærket en tydelig tilgang af besøgende i vores træningscenter, og vi oplever, at hvis folk viser interesse for ét af vores områder, jamen så søger de også rundt på vores øvrige hold og tilbud. Vi ha...

SEO hos Søgemedier

Søgemedier har hjulpet mere end 1.000 virksomheder med at komme til tops på Google – alt fra caféer og hoteller til VVS-installatører og håndværkere. Både med lokal og landsdækkende synlighed.

SEO-konsulenterne arbejder tæt sammen med web- og Google Ads afdelingen, da de bedste resultater opnås i et samspil mellem de forskellige instanser. 

Når arbejdet er sat i gang, vil du løbende modtage SEO-rapporter, der viser din hjemmesides fremgang på Google samt stigningen af antal besøgende.

Skal vi hjælpe dig med at blive fundet?

Indtast dit navn og telefonnummer - så ringer vi dig op hurtigst muligt