Få sat de rigtige ord på

Googles søgeordsdetektere værdsætter, når en tekst er skrevet godt og indeholder ord, som dine potentielle kunder bruger om dit produkt. Det er dog ikke nok, at du giver en god beskrivelse af dit produkt. Du skal også tage højde for, hvilke ord dine kunder bruger, når de skal søge efter et produkt, som du udbyder.

Hvad er godt indhold?

Godt indhold er ét af nøgleværktøjerne til at få en højere rangering i Googles søgeresultater. Selvfølgelig er det ikke indholdet alene, der giver besøg på din hjemmeside og dermed kunder i butikken. Ligegyldigt hvor meget folk understreger vigtigheden af SEO, AdWords, Facebook og lignende, så er det dine tekster, der fortæller, hvem du er, og hvad du har at tilbyde. 

En god tekst betyder ikke nødvendigvis, at der skal være meget tekst på din hjemmeside. Til gengæld skal det være den rigtige tekst. Tekst som fanger, inspirerer og motiverer brugeren til at købe dit produkt eller service. Samtidig skal teksten også placeres rigtigt. Hvis de besøgende på din hjemmeside ikke finder det, de leder efter, så forsvinder de hurtigt fra din side og over på din konkurrents. Derfor er det vigtigt, at din tekst er målrettet og præcist formuleret.

Weboptimerede teksterI samarbejde får vi lavet professionelle tekster, der passer til netop dit website

Derfor skal du have en tekstforfatter ind over:

De rette tekster er en vigtig del af din hjemmeside og medvirkende til, at besøgende bliver længere tid på siden og i højere grad finder de informationer eller produkter, de søger. 

Vi tilbyder dig tekster der er: skrevet til nettet, tilpasset din målgruppe, korte og præcise samt fanger Googles interesse.

Vi har skarpe tekstforfattere siddende klar ved tastaturet, der hjælper dig med at skrive dækkende tekster som både fortæller om dig og dine produkter.

Skal vi hjælpe dig med dine tekster?

Indtast dit navn og telefonnummer - så ringer vi dig op hurtigst muligt.