Vær top-of-mind hos dine kunder

FÅ SUCCES MED NYHEDSBREVE


Der er store fordele ved at benytte e-mail som markedsføringskanal - og her taler vi selvfølgelig om at udsende nyhedsbreve. Ved at udsende nyhedsbreve, har du mulighed for at præge potentielle kunder til at købe netop dine produkter. Det er dog ikke kun med henblik på direkte salg, du skal udsende nyhedsbreve. Nyhedsbreve har også en god effekt, selvom det ikke indeholder kampagner, tilbud eller produkter. 

Ved kontinuerligt at minde dine potentielle og eksisterende kunder om, at du findes på markedet, øger du chancerne for, at de husker netop dig, når de mangler et produkt eller service.
På den måde går ”top-of-mind” effekten godt i spænd med ”word-of-mouth” metoden, hvor dine kunder anbefaler dig til deres netværk. Dette er dit nyhedsbrev med til at forstærke.

SKAB RELATION TIL DINE KUNDER


Ved at opbygge tillid mellem dig og dine potentielle samt eksisterende kunder, øger du muligheden for, at de vælger dig til at stå for deres nye byggeprojekt, levere blomsterne til deres kæres begravelse eller booker et værelse på netop dit hotel næste gang, de skal på tur med familien.

Nyhedsbrevet er for dine kunder. Derfor skal indholdet omhandle spændende emner, dine læsere gerne vil læse om. Hvis din virksomhed har været på kursus, skal du fortælle, hvad dine kunders udbytte af dit kursus er. På den måde drejes indholdet til det, som dine kunder interesserer sig for.

PROCESSEN


OPRETTELSE AF DESIGNSKABELON

Vi udvikler en designskabelon, som passer til din virksomheds behov og ønsker for, hvad i gerne vil signalere gennem jeres nyhedsbrev. Når først skabelonen er skabt, er det blot at udskifte teksten og billederne hver gang i skal sende et nyhedsbrev ud. 

INDSAMLING AF E-MAILADRESSER

Vi hjælper dig med at indsamle dine e-mailadresser. Dette gør vi blandt andet ved at sætte en tilmeldingsformular på jeres hjemmeside eller Facebook firmaside. Indsamling af e-mailadresser er en fortløbende proces. 

TEKSTINDHOLD OG BILLEDER

Nyhedsbrevet er for dine kunder. Derfor skal indholdet også henvende sig til, hvad dine læsere gerne vil læse om. Vi hjælper dig med at skrive inspirerende og fangende indhold til dit nyhedsbrev. Kvaliteten af nyhedsbrevet højnes, hvis du tager gode billeder af din virksomhed, eller et billede, der understøtter det emne, der skrives om. 

UDSENDELSE

Herefter er dit nyhedsbrev klar til at blive sendt ud til dine kunder. 

LØBENDE OPFØLGNING

Vi bruger programmet Mailchimp, hvilket giver dig mulighed for at holde øje med, hvilke indslag i dit nyhedsbrev, der bliver læst mest. På den måde kan vi sammen optimere og målrette indholdet i nyhedsbrevene til din målgruppe. 

HØR MERE OM NYHEDSBREVE


Vidste du, at nyhedsbreve er den markedsføringskanal, som har det højeste gennemsnitlige ROI – Med andre ord, er det den kanal, som gennemsnitlig giver dig den bedste fortjeneste for de penge, du har investeret. Udfyld kontaktformularen og book et møde med en af vores erhvervsrådgivere, som vil fortælle dig om dine muligheder for at få succes med nyhedsbreve. 

HVORDAN GØR MAN?


Vi bruger primært systemet Mailchimp til opsætning og udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp er et af markedets mest benyttede systemer, og dækker langt de fleste små og mellemstore virksomheders behov - uden at vælte budgettet.

 

FORDELE VED AT BRUGE NYHEDSBREVE SOM MARKEDSFØRINGSKANAL


  • DU KAN MÅLRETTE DIN KOMMUNIKATION DIREKTE EFTER DINE KUNDERS INTERESSER

  • DU FASTHOLDER EN "TOP-OF-MIND" EFFEKT HOS KUNDERNE

  • DU KAN GIVE INFORMATIONER TIL PERSONER, SOM ALLEREDE ER INTERESSERET I NETOP DIN VIRKSOMHED

  • STORT MARKEDSFØRINGSUDBYTTE I FORHOLD TIL INVESTERET TID OG ØKONOMI

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top