Vi brænder for andet end markedsføring

Vi er nemlig også vilde med at løbe sammen rundt om bordet i pauserne, stille hold ved DHL-stafetten, spille fodboldturneringer og badmintonkampe, holde sommerfester, tage på kick-off, se film sammen og meget, meget mere. For os er socialt samvær, sjov og spas en vigtig del af hverdagen – både på og uden for kontoret.

En kultur for alle

Du finder alle slags skønne typer hos Søgemedier. Liverpool-fans, IT-nørder, musikentusiater, dansemus, cykelryttere, beer pong mestre, festaber, husejere, forældre osv. Men selv om vi er forskellige, må vi indrømme, at vi nyder samværet med hinanden – i arbejdstiden og efter kl. 16.

Vil du lære os bedre at kende?

Se videoen og bliv klogere på, hvad der driver os

Højt til loftet

Men ikke langt til faglig sparring, inspiration og udvikling.

Udover et åbent kontormiljø med plads til dit arbejde, dine idéer og alt, hvad det indebærer af store armbevægelser, har vi også en tæt forbindelse mellem vores forskellige afdelinger – både professionelt og socialt. Det betyder, at der er rig mulighed for at samarbejde med og blive inspireret af dine kollegaer. Også dem, der sidder med helt andre udfordringer end dig selv.

Det er vores erfaring, at en fælles, koordineret og åben indsats ikke kun er en fordel for vores kunder, men også for vores medarbejdere. Gennem tæt dialog med din leder og dine kollegaer i et frit arbejdsmiljø tilbyder vi en unik platform for personlig såvel som professionel udvikling. 

DHL

Kom med på et af vores lynhurtige eller smålangsomme DHL-hold hver sommer

Fredagsbar

... eller hjemme-bar hos dig?

Kick-off

Bliv en del af vores årlige teambuildingtur

Louise Bertram

Digital Designspecialist & koordinator

Farver på hverdagen, masser af bolde i luften og et hold skønne kollegaer i ryggen. Hverdagen hos Søgemedier bliver aldrig kedelig.

Vi mangler dig!

Hos Søgemedier er vi altid på udkig efter dygtige, engagerede og kreative kollegaer – uanset om du lige finder din profil i et af vores jobopslag eller ej. Udforsk vores ledige stillinger eller kig inden for på Instagram eller Facebook, hvor vi elsker at fortælle de gode historier. 

 

Skal du med på holdet?

Se ledige stillinger