Vibeke Bargfeldt

Salgschef

52 13 36 04 viba@sgme.dk

Med min uddannelse i strategisk kommunikation fra Medie- og journalisthøjskolen i København og mange år i annonceringsbranchen er jeg godt rustet til at rådgive dig i at træffe de rigtige valg, når du skal vælge din markedsføring og synlighed hos potentielle kunder. 

Jeg hjælper dig med at udnytte det store potentiale, der er på platforme som Google, Facebook og ikke mindst et solidt online visitkort i form af en brugervenlig hjemmeside. 

Nysgerrig efter mere? Læs med her

Jeg rådgiver dig...

 

Jeg har med tiden opbygget en solid målgruppeforståelse, og i et samarbejde er det altid vigtigt for mig, at jeg ved, hvem det er, du vil nå ud til med din markedsføring. Når vi har målgruppen og dine ønsker på plads, så lægger vi sammen en plan for at opnå de bedst mulige resultater. 

Et godt eksempel er, at med mine 12 års erfaring som efterskolelærer får du en sparringspartner, der har stor forståelse for, hvordan skoler kan bruge egne netværk og elever til en troværdig og målrettet synlighed af fx linjer, ledige pladser m.m. Netop denne forståelse for diverse institutioner og brancher gør, at vi virkelig kan spore os ind på, hvad der virker for dig.