Har du mistet overblikket?

RÅDGIVNING


Det hele starter med et møde. På dette møde fremlægger vores kompetente og erfarne erhvervsrådgivere, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Med Søgemedier som sparringspartner, har du mulighed for at få optimeret og effektiviseret din markedsføring. 

Vi ser ind på, hvilke markedsføringstiltag I anvender på nuværende tidspunkt, hvad jeres markedsføringsbudget er, og vigtigst, hvorvidt I får mest mulig værdi ud af jeres markedsføringskroner. 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE SØGEMEDIER?


  • Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus, hvilket giver dig mulighed for at få samlet en bred vifte af dine online markedsføringsaktiviteter under ét tag
  • Vi har over 35 erhvervsrådgivere, der alle har stor erfaring inden for markedsføring, hvilket giver dem de rette forudsætninger, for at hjælpe dig
  • Vi har hjulpet over 4.500 kunder med at administrere deres markedsføring
  • Vi har specialister inden for hver gren af online markedsføring. De holder sig alle opdateret med nutidens tendenser inden for markedsføring. Derfor får du altid det bedste produkt og den bedste service

BLIV KONTAKTET


Ønsker du at få overblikket tilbage, og få optimeret dit markedsføringsbudget? Så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af en af vores erhvervsrådgivere. Sammen finder I ud af, om der er grundlag for et samarbejde.

ALT SAMLET I ÉN LØSNING


Det kan være grænseoverskridende at bevæge sig ud i nye markedsføringstiltag. Måske føler du dig ikke fortrolig med de mange online medier, som omverden presser ned over hovedet på dig.
Måske du altid har benyttet dig af trykte medier og ikke har haft tiden til at sætte dig ind i hvilke andre markedsføringstiltag, du også bør anvende.
Måske er du presset på tid i hverdagen, og derfor er markedsføring ikke det øverste, der står på din prioritetsliste.

Vi oplever ofte, at vores kunder godt kan se fordelen i at være synlig på Google. Det er nemlig her, de indleder en dialog med deres eksisterende og potentielle kunder. 

Udfordringen er dog, at de ofte ikke føler, at de har tiden til at pleje deres Facebook firmaside eller sætte sig ind i hvilke værktøjer, de skal bruge for at rangere højt i Googles søgeresultater. Usikkerheden om online markedsføring kan være en hindring, som er svær at overkomme alene.
Hos Søgemedier A/S guider vi dig igennem hele processen og kan både tilbyde dig professionel rådgivning om din markedsføring samt udføre dine markedsføringstiltag.

Vi har sammensat et hold af kompetente markedsføringseksperter, som har specialiseret sig inden for hver deres markedsføringsdisciplin. Det giver dig en faglig ekspert, som du kan henvende dig til og få råd og vejledning af.

DIN PERSONLIGE ERHVERVSRÅDGIVER


I et samarbejde med Søgemedier A/S kan du, mod et fast årligt beløb, få tilknyttet en personlig erhvervsrådgiver, som varetager dine interesser. Har du svært ved at overskue annonceringsjunglen, og er din hverdag for travl til, at du kan udnytte online markedsføringens mange facetter, så kan vi hjælpe dig.

Din personlige rådgiver bliver din faste kontaktperson, som fremover vil varetage dine markedsføringsopgaver. Hvis du ønsker det, kan din rådgiver overtage al kontakt med annoncesælgerne, der normalt ringer til dig og afbryder din arbejdsdag.

 

Fordelen ved at have Søgemedier som din markedsføringsrådgiver, er, at du får en tovholder på dine markedsføringsaktiviteter. En person, som kender dig og din virksomhed, dit lokalområde, og som har de bedste forudsætninger for at sammensætte relevante markedsføringsaktiviteter. 

Vores rådgivning er uvildig, da vi varetager dine interesser, og tilbyder dig det, som er bedst for dig og din virksomhed. Vi får ingen provision fra de forskellige annonceudbydere. De besparelser vi opnår i en forhandling med dine annonceudbydere kommer dig alene til gode.

AdWords

Ønsker du at blive mere synlig på Google? Vi kan håndtere dine Google AdWords kampagner og skabe mere trafik til din hjemmeside.  

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top