Bliv fundet på side 1!

Kan en potentiel kunde finde din hjemmeside, hvis de ikke søger direkte på dit virksomhedsnavn?

Leder du selv omme på side 2 og 3, når du søger på Google? Nej vel... Så derfor skal din virksomhed selvfølgelig også ligge på side 1 i Googles søgeresultater.

Hvis en potentiel kunde skal finde din virksomhed, vil det typisk være informationer og førstehåndsindtryk fra hjemmesiden, der spiller ind i forhold til valget af samarbejdspartner eller forhandler. Men først og fremmest skal du 'findes'. Der er mange måder, hvorpå virksomheder bliver fundet, men hvad giver mening for din virksomhed? 

På seminaret gennemgår vi vigtigheden af at blive fundet på Google - verdens største søgemaskine. Vi ser på både organisk og betalt trafik, og kommer derfor omkring Google Ads, Google My Business og SEO.

Hvad genererer de hurtigste og bedste klik til din hjemmeside? Hvad er bedst på lang sigt? Og hvordan spiller de forskellige ting sammen?

Vi forsøger at komme med svarene på dette seminar. 

Vi kommer ind på:

  • Markedsføring via SEO (søgemaskineoptimering)
  • Markedsføring via Google Ads / Display / Remarketing
  • Markedsføring via Google My Business
  • Sammenspillet mellem de tre ovenstående markedsføringstiltag
  • Vigtigheden af en Google-optimeret hjemmeside


Seminaret præsenteres af Digital Strategichef Tobias Thaastrup-Leth og Marketing- og kommunikationsspecialist Chistina Søndergaard

Tilmelding sker via formularen. Husk at vælge den rigtige placering, da det både afholdes i Aarhus og i København. 

Tid og sted

Aarhus (IKKE FLERE PLADSER): Torsdag d. 3. oktober kl. 09.00 - ca. 10.30. Sommervej 23A, stuenParkeringsbillet er påkrævet og kan findes i receptionen (lige inden for døren). Vi serverer rundstykker og kaffe/te på dagen, så du er velkommen til at tage morgenmaden hos os. 

København: Tirsdag d. 8. oktober kl. 13.00 - 14.30. Ryesgade 106A, 3. + 4. sal, 2100 København. Vi har desværre ikke parkering på matriklen. 

1:1 med DIN virksomhed i fokus

Hvis du ønsker at tale med en af vores Google-konsulenter efter oplægget, vil vi bede dig om at booke dette på forhånd.

På mødet vil vi gennemgå mulighederne for din forretning. Vi håber, du har lyst til at tage en snak med os - det er ganske uforpligtende og helt gratis.

Kontakt Sofie Sejersen for yderligere information på 87 20 40 08 eller sofie@sgme.dk