Optimerede hjemmesider

Tænker du egentlig over, at din hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil?

Ingen af os gider dårlige hjemmesider, hvor vi ikke finder det, vi søger.

Men hvad karakteriserer så en god hjemmeside? Det gør blandt andet et godt og professionelt udtryk, funktionel teknik og brugervenlighed. Men vigtigst af alt er inspirerende landingssider, da det er disse, der byder dine besøgende velkommen til hjemmesiden.

På dette webinar kan du få inspiration og tips til, hvad der karakteriserer en god hjemmeside og blive klogere på, hvorfor optimerede landingssider er vigtige, hvis du bruger penge og ressourcer på annoncering.

Kort fortalt: Hvilke krav har nutidens forbrugere til hjemmesider, og hvordan lever vi så op til dem?

Vi kommer ind på:

  • Hjemmesidens formål
  • Hjemmesidens design og udtryk
  • Teknikkens vigtighed
  • Struktur og indhold
  • Optimerede landingssider, der er tilpasset annoncering (hovedfokus)

 

Webinaret præsenteres af Marketing- og kommunikationsspecialist Christina Søndergaard, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Det hele foregår online, fra din egen computer

Vi sender dig et link på dagen, og så logger du på onsdag d. 28. august kl. 10.30. Det tager ca. en time afhængig af antal spørgsmål. 

I mellemtiden kan du tage et kig på vores hjemmesidecases, hvor kunderne udtaler sig om værdien af et optimeret 'online visitkort'. 

Har du lyst til at høre mere? 

Måske har du fået lyst til at høre mere om netop dine muligheder i forhold til webdesign?

Så send endelig en mail til marketing@sgme.dk. Det er ganske uforpligtende og gratis at tage en snak med en af vores konsulenter.