SEO - vejen til gratis trafik fra Google

SØGEMASKINEOPTIMERING


9 ud af 10 danskere bruger i dag Google til at finde deres leverandør. Er du tilstede, hvor dine kunder er? Hvis du har en hjemmeside, der ikke er synlig på Google, er det ligesom at have en butik midt ude i skoven. Uanset hvor flot og indbydende den er, kan folk ikke finde derhen.

Søgemaskineoptimering (SEO) handler primært om at sørge for, at Google finder din hjemmeside, indekserer den og tolker indholdet. Summen af disse faktorer afgør efterfølgende hjemmesidens placering i de organiske søgeresultater.

Ved at optimere din hjemmeside og tilføje de mest optimale søgeord samt godt indhold, forbedrer du din placering på Google. En bedre placering betyder mere trafik til din hjemmeside og dermed også flere potentielle kunder. 

SEO HOS SØGEMEDIER


  •  Søgemedier har hjulpet mere end 1.000 virksomheder med at komme til tops på Google – alt fra caféer og hoteller til VVS-installatører og håndværkere. Både med lokal og landsdækkende synlighed.
  •  SEO-konsulenterne arbejder tæt sammen med web- og AdWordsafdelingen, da de bedste resultater opnås i et samspil mellem de forskellige instanser. 
  •  Når arbejdet er sat i gang, vil du løbende modtage SEO-rapporter, der viser din hjemmesides fremgang på Google samt stigningen af antal besøgende.

PROCESSEN


SEO-ANALYSE

På baggrund af en SEO-analyse har vi kendskab til din nuværende situation og aktuelle synlighed på Google. Herefter udarbejder vi en søgeordsanalyse på nøgleord, som er relevante at blive fundet på. Disse søgeord skal rumme dit primære arbejdsområde, ydelser og produkter. Hernæst kan selve tekstforfatningen sættes i gang. 

LØBENDE OPSYN

Vi holder løbende opsyn med din synlighed og placering på Google, for at kvalitetssikre din SEO løsning, samt analysere, om søgeordene virker efter hensigten. Du vil løbende modtage SEO rapporter, som viser din hjemmesides udvikling på Google.

OPTIMERING

Vores løbende opsyn med din Google placering og de indkomne statistikker, giver os indsigt i, hvilket forbedringsmuligheder vi kan igangsætte, som er medvirkende til, at du vil få en højere rangering på Google.

VIL DU VIDE, HVOR SYNLIG DU ER PÅ GOOGLE?


Udfyld kontaktformularen og modtag en synlighedsrapport, der viser, hvor synlig din hjemmeside er på relevante søgeord.

Du vil efterfølgende blive kontaktet af en erhvervsrådgiver, som gennemgår SEO-rapporten med dig.

Tekstforfatning

Godt indhold er værdifuldt i Googles øjne! Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige søgeord og skrive relevante tekster, så du rangerer højere i Søgemaskinen.  

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top