Facebook - Verdens største sociale medie

FACEBOOK


Omkring 3,5 mio. danskere har en aktiv Facebook profil. Det svarer til, at over halvdelen af den samlede befolkning er på Facebook.
Med en Facebook firmaside kan du komme i dialog med eksisterende og potentielle kunder. 

Du møder kunderne på deres hjemmebane og kan vise dem, hvad der sker bag kulisserne i din virksomhed, hvilke nye produkter I udbyder, eller lave opslag, som skaber en relation mellem dig og dine kunder.

PROCESSEN


OPRETTELSE AF FIRMASIDE

I dialog med dig opretter vores social media konsulent din Facebook firmaside, på en måde som imødekommer dine ønsker på bedst mulig vis.  

DIALOG OG SPARRING

Når din Facebook firmaside er oprettet, guider din social media konsulent dig igennem de forskellige funktioner på Facebook. Det giver dig en bedre forståelse af, hvordan man bruger Facebook og de mange funktioner. 

KONKURRENCER OG OPSLAG

Din social media konsulent udarbejder i dialog med dig en aktivitetsplan over, hvilke tidspunkter, det vil være optimalt at lave en konkurrence eller opslag. Det er essentielt, at opslagene og konkurrencerne har din virksomheds personlighed, hvorfor samarbejdet mellem dig og din konsulent er vigtig.  

FACEBOOK ADS (TILKØB)

Som supplement til din Facebook firmaside kan du tilkøbe Facebook Ads. Facebook Ads er annoncering på Facebook, hvor du kan målrette dine annoncer til specifikke persontyper i henhold til dit kundesegment.

VIL DU GERNE HAVE MERE AKTIVITET PÅ DIN FACEBOOK FIRMASIDE?


Er du interesseret i at have en Facebook firmaside, men er du i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige for dig, eller om du har tiden til det? Så udfyld kontaktformularen og aftal et møde med en erhvervsrådgiver, og I kan tage en snak om dine muligheder på Facebook. 

ANNONCERING PÅ FACEBOOK


Tilpasset annoncering

Tilpasset annoncering er målrettet annoncering. Du kan målrette dine opslag til specifikke persontyper alt afhængig af, hvem du henvender dig til. Fordelen ved dette er, at dine annoncer kun bliver eksponeret til den målgruppe, som passer til dine produkter / ydelser. På den måde øger du chancen for, at potentielle kunder også er de personer, som klikker på dine annoncer.

Med andre ord kan du ud fra demografiske parametre og personlige interesser definere, hvem dine annoncer skal vises til.

 

Den gode annonce

Facebook er et socialt medie, hvor brugerne logger på for at blive underholdt, opdateret og pleje deres sociale netværk. Det betyder også, at brugerne som udgangspunkt ikke logger på Facebook for at købe produkter, men snarere for at blive inspireret og underholdt.

Facebooks annoncering fungerer på samme måde som bannerannoncer. Hvis dine annoncer er interessante, fangende og tankevækkende nok, så klikker folk også på dem eller i det mindste lægger mærke til dem.

Vores sociale medie konsulenter kan hjælpe dig med at skrive målrettede tekster og udvælge fangende billeder, som skaber blikfang til dine annoncer. Samtidig vejleder vi dig i, hvilke emner og produkter, der er mest oplagte at omtale.

PROCESSEN


OPRETTELSE AF ANNONCE

Ud fra de aftalte kravspecifikationer opretter din social media konsulent annoncen. Oplægget til annoncen bliver sendt til dig inden det går online, for at kvalitetssikre, at annoncen er som aftalt. 

STATISTIKKER

Du vil løbende modtage rapporter, som giver en foreløbig status på, hvordan det går med dine Facebook annoncer. Her vil du kunne se, hvor mange visninger annoncerne har haft, hvor mange der har klikket, hvor mange penge der er brugt, hvor langt annoncerne er nået ud og mange andre ting. 

OPTIMERING

Ud fra de udsendte statistikker kan du i samråd med din social media konsulent vurdere, hvorvidt der er forbedringsmuligheder i din annoncering og hvilke ændringer, der skal foretages. 

EKSEMPLER


Linkedin

Vil du i dialog med de 1,6 mio. danskere, som allerede er på LinkedIn? LinkedIn er dit faglige netværk, hvor du kan profilere din virksomhed og skabe relationer med dine potentielle kunder.   

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top