LinkedIn - Socialt erhvervsfagligt netværk

LINKEDIN


Med en LinkedIn firmaside kan du profilere din virksomhed overfor forskellige målgrupper. LinkedIn minder på mange måder om Facebook, hvor du som virksomhed kan oprette en firmaside, som er designet efter dine ønsker og behov.

Med en LinkedIn firmaside har du mulighed for at øge kendskabet til din virksomhed, dit brand, fremhæve karrieremuligheder i din virksomhed eller vise potentielle og eksisterende kunder, hvad din virksomhed tilbyder af services og produkter.

MARKEDSFØRINGSPLATFORM MED STORT POTENTIALE


LinkedIn som markedsføringsplatform adskiller sig fra andre sociale medier, da brugere på her ofte har en faglig eller professionel interesse i din virksomhed. Måske de har en drøm om på sigt at arbejde for jer? Måske er de interesserede i at suge jeres viden til sig? Eller måske er de bare fascinerede over den succes og fremgang, din virksomhed har haft? Ligegyldig, hvilket belæg brugerne har til at følge din firmaside, er LinkedIn et oplagt medie at profilere din virksomhed på.

Brugerne på LinkedIn kan følge din virksomhed ligesom på Facebook. Brugerne bliver ikke på samme måde tiltrukket af konkurrencer, som på Facebook, men tiltrækkes af det faglige indhold, som din virksomhed publicerer. Dette faglige indhold kan være alt fra, hvad der sker bag kulisserne i jeres virksomhed, hvilke projekter I arbejder på, aktuelle udviklingsområder inden for jeres branche, eller relevante artikler, som deler et budskab med din virksomhed.

PROCESSEN


OPRETTELSE AF FIRMASIDE

I dialog med dig opretter vores Social Media konsulent din LinkedIn Firmaside, som imødekommer dine ønsker på bedst mulig vis.  

DIALOG OG SPARRING

Når din LinkedIn firmaside er oprettet, guider din Social Media konsulent dig igennem de forskellige funktioner på LinkedIn. Det giver dig en bedre forståelse af, hvordan man bruger LinkedIn og dens mange redskaber.

OPSLAG

Din Social Media konsulent udarbejder, i dialog med dig, en aktivitetsplan over, hvilke måneder, det vil være optimalt at lave et opslag i. Dette kan også gøres månedsvis. Det er essentielt, at opslagene har relation til din virksomhed, hvorfor samarbejdet mellem dig og din konsulent er vigtig.  Desuden får du den bedste effekt på LinkedIn, hvis der er høj aktivitet på din firmaside. 

VIL DU GERNE VIDE MERE OM LINKEDIN FIRMASIDER?


Udfyld kontaktformularen og en erhvervsrådgiver i dit nærområde vil kontakte dig for et uforpligtigende møde, hvor I sammen kan tale om dine muligheder for at få succes på LinkedIn. 

DINE FØLGERE ER DINE BRANDAMBASSADØRER


Dine følgere på LinkedIn har aktivt og bevidst valgt at følge din virksomhed. Det betyder også, at de på forhånd har en interesse for din branche og netop din virksomhed, hvilket givet dig et stærkt branding-værktøj ved hånden. Dine følgere er din virksomheds brandambassadører, som højst sandsynligt har lyst til at dele budskabet om din virksomhed og give anbefalinger til andre om, at de skal samarbejde eller handle hos jer frem for hos jeres konkurrenter.

Din opgave, som LinkedIn administrator, er at aktivere og interagere med dine følgere på LinkedIn. Du skal fodre dem med emner, de kan tale om og dele med andre. Jo flere følgere, der slutter sig til din dialog på LinkedIn og følger din virksomhed, jo nemmere bliver det for dig at nå ud til en bredere målgruppe og sprede kenskabet til din virksomhed.
Fordelen ved at starte en dialog med dine følgere er også, at du er medbestemmende overfor, hvad de skal tale om, og hvad de skal forbinde din virksomhed med. Der er ingen medier eller andre gatekeepers, som ligger til hindring. Dialogen er mellem dig og dine følgere.

VIRKER LINKEDIN SOM EN STOR MUNDFULD?


Nøglen til succes på LinkedIn er at være aktiv og være i kontinuerlig dialog med dine følgere. Virker dette udfordrende, så kan vi hjælpe dig.
Vores team af erfarne sociale media konsulenter har fingeren på pulsen, og de ved, hvad der rører sig på de sociale medier.
Din konsulent kan guide dig i, hvordan du interagerer med dine følgere på LinkedIn. 

Du får en social media konsulent som kontaktperson. Din konsulent vil hjælpe dig med at lægge relevante indslag ind på LinkedIn, og guide dig i hvilke indlæg du selv kan slå op. Ligesom andre sociale medier er udbyttet størst, hvis der er aktivitet på siden. Derfor er samarbejdet mellem dig og din konsulent essentielt, hvis du vil have størst udbytte af din LinkedIn firmaside.  

Facebook

Vil du have del af den succes, vores kunder har på Facebook? Få spredt kendskabet til din virksomhed på Facebook og gør dine potentielle kunder opmærksomme på, hvad du kan tilbyde dem. 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top