Din online butiksfacade

HJEMMESIDER HOS SØGEMEDIER A/S


Din hjemmeside er på mange måder dit visitkort til omverdenen. Din hjemmesides hovedformål er at præsentere din virksomhed på en spiselig og attraktiv måde – være dit ansigt udadtil.


Vores grafikere og webudviklere har hjulpet over 1.000 virksomheder med at udvikle og designe deres hjemmeside. Med fokus på målgruppen vælges blandt andet relevant grafik, typografi, indhold og farver.

I dag har de fleste virksomheder en hjemmeside og dermed også mulighed for at blive fundet online. Din hjemmeside skal være nem at navigere rundt på og have et personligt præg.

Det personlige præg gør, at potentielle kunder hurtigt kan aflæse, hvad din virksomhed står for og nemt kan finde dine kontaktoplysninger. 

VÆRDIEN AF DIN HJEMMESIDES INDHOLD


Statistisk set fravælger 67% af danskerne virksomheder, hvis hjemmeside har for mange stave- og sprogfejl. Dette understreger, at din hjemmesides indhold er medbestemmende for, hvorvidt folk ønsker at tage kontakt til netop dig.

Har du udfordringer med at skrive inspirerende tekster, som fanger og informerer på samme tid? Vores tekstforfattere kan hjælpe dig med at skrive dine tekster. Læs mere om tekstproduktion her.

Det er langt fra alle hjemmesider, der lever op til brugernes krav. Vores dygtige og innovative grafikere og webudviklere kan skabe dén hjemmesideløsning, der er den bedste for dig. En hjemmeside der dækker din virksomheds behov og henvender sig til netop din målgruppe. Samtidig er hjemmesidens indhold medvirkende til, at virksomheden bliver godt placeret i Googles søgeresultater.

PROCESSEN


DESIGN

Du vil blive kontaktet af en af vores grafiske designere, der vil stille dig nogle uddybende spørgsmål om din virksomhed, produkter, ydelser, samt klarlægge, hvilke ønsker og krav, du har til din kommende hjemmeside. 

UDVIKLING

Når du har godkendt hjemmesidedesignet, bliver hjemmesiden sendt videre til vores dygtige webudviklere, som vil udvikle og kode din hjemmeside. Fremadrettet bliver webudvikleren din kontaktperson, hvis du har spørgsmål til din hjemmeside eller ønsker til ændringer. 

RESULTATER

Din hjemmeside er nu udviklet og klar til at gå online. Vores hjemmesidesystemer er meget brugervenlige, og du kan derfor fremadrettet nemt foretage ændringer og opdatere din hjemmeside selv. 

FÅ EN ANALYSE AF DIN HJEMMESIDE

En hjemmeside, der er dårligt kodet og dermed indlæses langsomt, er uhensigtsmæssig for din rangering på Google og for brugervenligheden for dine besøgende. En konsekvens af en langsom hjemmeside kan være ringe synlighed på Google og mange utilfredse besøgende på din hjemmeside.


Google har et værktøj, som kan analysere din hjemmesides brugervenlighed. Udfyld kontaktformularen - så udarbejder vi en analyse til dig og en af vores erhvervsrådgivere vil præsentere dig for resultatet på et møde.

MOBILTILPASSET HJEMMESIDE


Er din hjemmeside responsiv og kan tilpasse sig, hvad end den vises på en smartphone, tablet eller computer?

50% af alt trafik fra Google foregår fra mobile enheder, såsom smartphones og tablets. Hvis din hjemmeside ikke er responsiv, risikerer du at miste potentielle kunder, da din hjemmeside ikke er brugervenlig og navigerbar. Med et responsivt design udarbejder vores webudviklere et skalerbart design og skalerbart indhold. Fordelen ved denne løsning er, at brugerne får let adgang til det samme indhold uafhængig af, hvilken platform de besøger hjemmesiden fra.

Tilpas din hjemmeside så den altid fremstår pæn og brugervenlig på alle platforme. Dermed højner du brugerens oplevelse på din hjemmeside og forbedrer brugerens indtryk af din virksomhed. Et godt helhedsindtryk øger chancerne for, at det netop er din virksomhed, potentielle kunder vælger at handle med. 

 

ULEMPER VED IKKE AT HAVE EN RESPONSIV HJEMMESIDE

  • TEKSTEN BLIVER MEGET LILLE PÅ SMARTPHONE

  • INDLÆSNINGSHASTIGHEDEN KAN VÆRE MEGET LANGSOM

  • NAVIGATION I MENUER ER MEGET BESVÆRLIGT

  • DÅRLIGERE RESULTAT PÅ GOOGLE

ULEMPER VED IKKE AT HAVE EN MOBILOPTIMERET HJEMMESIDE ER FX:


Disse ulemper kan være årsag til, at det er din konkurrent og ikke dig, der får ordren, når forbrugeren søger efter en leverandør via sin smartphone! Responsivt design kan både implementeres fra start samt på allerede eksisterende hjemmesider.

I TÆT DIALOG

Vi følger dig gennem hele processen. Udarbejdelsen af din hjemmeside sker altid i tæt dialog mellem dig og din hjemmesidedesigner. På den måde kvalitetssikrer vi løbende, at hjemmesiden lever op til dine forventninger og ønsker.

Vores eksperter vil vejlede dig i, hvilke funktioner din hjemmeside skal rumme for bedst muligt at tiltrække og fastholde din målgruppe på siden.

Vores grafiske designere og webudviklere har stor erfaring i at designe og programmere hjemmesider. Du kan derfor forvente en hjemmeside, som lever op til nutidens tendenser og stadig stigende krav.

LØBENDE OPSYN

Hjemmesidesystemet Umbraco, som vi udvikler hjemmesider i, giver dig mulighed for selv at foretage ændringer på din hjemmeside.

Hvis du har ændringer, som er mere avancerede, kan du altid kontakte din personlige webudvikler, der enten vil guide dig igennem ændringerne eller lave dem for dig.

Når du har din hjemmeside hos Søgemedier, bliver du kontaktet af os mindst hvert halve år. Her vil vi gennemgå din hjemmeside, og diskutere, hvorvidt din hjemmeside stadig er tidssvarende og følger nutidens trends, samt hvorvidt dine kunder også kan finde dig på Google.

KUNDEREFERENCER


Her finder du et udpluk af hjemmesider, som vores grafiske designere og webudviklere har produceret.

SE ALLE REFERENCER

Webshop

Butikken, der aldrig er lukket. Med en webshop kan din butik holde åben 24 timer i døgnet. Hos Søgemedier udvikler vi Magento webshops. 

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Vi holder dig opdateret om markedsføringsrelaterede emner.

Tilmeld dig her

JYLLAND:

Søgemedier A/S
Sommervej 23A, 1. sal
8210 Aarhus V

SJÆLLAND:

Søgemedier A/S
Gl. Køge Landevej 57, 2. sal
2500 Valby

ÅBNINGSTIDER:

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 15:00
  Tlf: 7023 1023
  Cvr: 3118 9810
  Mail: info@sgme.dk
Top